Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sase pasageri, dati jos din avion dupa ce au impiedicat expulzarea unui imigrant

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sase pasageri, dati jos din avion dupa ce au impiedicat expulzarea unui imigrant

Repatrierea fortata a unui imigrant clandestin din Belgia spre Camerun a fost impiedicata ieri de sase pasageri care s-au opus cu vehementa la bordul avionului care urma sa decoleze spre tara africana, au indicat Oficiul pentru Straini si politia federala, transmite La Libre Belgique. continuă pe Ziarul Bursa

Un pasager turbulent a fost dat jos din avion la mijlocul unei curse Qatar Airways

Un pasager turbulent dintr-un avion care facea legatura intre Doha si Dallas SUA) a fost dat jos marti, la mijlocul zborului, pe aeroportul Arlanda din Stockholm, au anuntat autoritatile aeroportuare suedeze, citate de AFP.

Imagini din avion cu stadiul lucrarilor la autostrada A3 Transilvania: Doua loturi ar trebui finalizate in 2017 (VIDEO)

Primele imagini filmate din avion cu o parte din santierul autostrazii A3 Transilvania, dintre Targu Mures si Campia Turzii, au fost publicate de catre Asociatia Pro Infrastructura API) pe.

VIDEO Primele imagini din avion cu autostrada Transilvania A3 in constructie de la Targu Mures spre Campia Turzii

Primele imagini filmate din avion cu o parte din santierul autostrazii A3 Transilvania, dintre Targu Mures si Campia Turzii, au fost publicate de catre Asociatia Pro Infrastructura API). Filmarea in premiera pe aceastaportiune a autostrazii surprinde santierul in stadiu incipient pe doua loturi din cele cinci ale drumului de mare viteza proiectat intre Targu Mures si Campia Turzii, localitate de unde ar urma sa continue cu autostrada deja construita de Bechtel pana langa Cluj-Napoca.

Organizatia Medici Fara Frontiere evacueaza sase spitale din Yemen, dupa ce acestea au fost BOMBARDATE

Organizatia Medici Fara Frontiere a anuntat joi evacuarea personalului din sase spitale din nordul Yemenului, dupa ce un raid aerian asupra unei cladiri a organizatiei a ucis luni 19 persoane si a ranit alte 24.

Muncitor mort pe un santier din Pitesti, dupa ce a fost lovit de o macara

Un muncitor din Pitesti a murit miercuri dimineata intr-un grav accident de munca. Tanarul a fost lovit de o macara pe un santier din oras. Vom reveni cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )