Libnet.ro
UNICEF

11:00

Sase puncte pentru stimularea cresterii economice pe termen lung in Romania

Hotnews Hotnews,
 Sase puncte pentru stimularea cresterii economice pe termen lung in Romania

O strategie de stimulare a cresterii economice pe termen lung ar putea include doua etape. Principalele componente ale primei etape ar fi: i) acordarea statutului de prioritate nationala investitiilor in infrastructura de transport; ii) clarificarea drepturilor de proprietate; iii) reducerea coruptiei; iv) restucturarea sectorului intreprinderilor de stat; v) reforma legislatiei privind migratia; vi) reforma impozitelor. continuă pe Hotnews

Centrul, Estul si Sud-Estul Europei au cel mai ridicat potential de crestere pe termen lung

Cel mai ridicat potential de crestere pe termen lung se inregistreaza in Centrul, Estul si Sud-Estul Europei, in pofida nivelului mai scazut al investitiilor in regiune, a afirmat ieri Ewald Nowotny, membru in consiliul guvernatorilor Bancii Central Europene BCE), la o conferinta pe teme economice desfasurata la Viena, transmite Dow Jones Newswires, citata de Agerpres.

Ministul rus de Externe, atac la adresa Occidentului: Ideologia orbeste Europa. SUA pretind conducerea globala fara o viziune pe termen lung

Ideologia orbeste Europa, a declarat Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a lansat un atac dur la adresa Occidentului, acuzand SUA ca pretind conducerea globala fara sa aiba o viziune pe termen lung,.

Misterele cresterii economice din 2014

Comisia Nationala de Prognoza CNP) se asteapta pentru acest an la o crestere economica de 2,6%, urmand ca anul viitor aceasta sa fie de 2,5%, potrivit celor mai recente estimari, apropiate de cele avansate in luna mai, de 2,5% pentru 2014, respectiv 2,6% pentru 2015.

Sase medalii pentru sportivii romani la Europenele de haltere la juniori si tineret

Romania a incheiat prima zi a Campionatelor Europene de haltere pentru juniori si tineret Under-23), competitie desfasurata la Limassol Cipru), cu sase medalii, una de aur si cinci de argint.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )