Libnet.ro
UNICEF

12:30

Satele Romaniei, cele mai sarace din Europa

România Liberă România Liberă,
Satele Romaniei, cele mai sarace din Europa

Un nou raport vine sa confirme faptul ca viata la tara in Romania este extrem de dificila, comparativ cu oricare alte state membre ale UE. Unul din doi romani care traiesc in mediul rural se afla sub spectrul saraciei si al excluziunii sociale. continuă pe România Liberă

Cele mai stupide reguli la locul de munca: de ce nu au angajatii voie sa bea cafea dupa ora 14.00 sau sa manance bomboane mentolate

Zeci de persoane au raspuns la intrebarea celor de la Reddit. com cu privire la regulile stupide pe care trebuie sa le respecte la serviciu. Printre cele mai bizare reguli se numara interzicerea cafelei dupa ora 14:00 sau a bomboanelor mentolate.

Tara cu cele mai dure masuri antifumat: S-a propus interzicerea vanzarii de tigari celor nascuti dupa anul 2001

Guvernul australian continua cu masurile dure impotriva fumatului, si anume s-a propus chiar interzicerea vanzarii de tigari celor nascuti dupa anul 2001. Un pachet al uneia dintre cele mai.

Ce faci cand nu ajungi la orgasm: 8 sexologi renumiti prezinta cele mai bune sfaturi pentru femeile aflate la ananghie

Atingerea orgasmului, in cazul femeilor, poate ridica probleme. Pentru a ne scapa de povara frustrarilor care apar atunci cand nu atingem placerea absoluta in timpul sexului, care atarna greu pe umerii relatiei de cuplu, opt sexologi renumiti si-au impartasit cele mai valoroase sfaturi cu femeile aflate in aceasta situatie.

Dambovita, in topul judetelor cu cele mai multe cooperative agricole

Dificultatile tot mai mari in valorificarea produselor ii face pe micii fermieri sa fie din ce in ce mai receptivi la ideea asocierii intr-o cooperativa. in prezent, in Romania exista 743 de cooperative agricole, cele mai multe regasindu-se in regiunea de Nord-Est a tarii.

2016 de cosmar! Cadere infioratoare in clasamentul mondial pentru una dintre cele mai indragite tenismene romance

Una dintre cele mai populare jucatoare de tenis din Romania traverseaza o perioada extrem de nefasta in prima parte a acestui sezon.

VIDEO: Care sunt cele mai populare melodii din 1946 si pana in prezent

In 1946, Billboard a inceput sa realizeze topuri anuale cu cele mai populare melodii. Astfel, Business Insider a realizat o compilatie cu cel mai iubit cantec din fiecare an.

Dacian Ciolos participa la summitul Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est

Premierul Dacian Ciolos ia parte maine la reuniunea de la Sofia a sefilor de stat si de guvern ai statelor participante la Procesul de Cooperare din Europa de Sud-Est SEECP).

Cele mai frumoase simboluri din portul popular al tinerilor care mergeau la hore acum 150 de ani: musai doua cutite la brau si potcoave in picioare

Portul traditional al flacailor si al fetelor nemaritate care traiau in satele din nordul Moldovei la mijlocul secolului XIX este descris in detaliu intr-o publicatie de folclor de la 1903.

Cum a fost pictat Bisoceanca, celebrul tablou al lui Nicolae Grigorescu. Povestea din spatele uneia dintre cele mai pretioase opere de arta ale Romaniei

Multi au fost pictorii atrasi de plaiurile buzoiene, insa nu toti au lasat in urma povesti despre prieteniile cu oamenii locului asa cum a facut-o Nicolae Grigorescu. La inceputul anilor 1900, Grigorescu l-a cunoscut pe boierul Menelas Chircu, din Ramnicu Sarat, iar relatia de amicitie s-a materializat in vizite, corespondente si cadouri.

Romania, pe lista cu cele mai frumoase destinatii de excursie: ce obiective au atras atentia strainilor si care sunt celelalte zone incluse in top INFOGRAFIE

Europa este plina de oportunitati si variante absolut incantatoare cand vine vorba de calatorii si excursii cu masina. Pe lista locurilor demne de explorat se afla si Romania, potrivit unei companii americane de evaluare a automobilelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )