Libnet.ro
UNICEF

23:00

Satu Mare: Un barbat a fost arestat dupa ce a incercat sa il ucida pe concubinul fiicei sale

B1 B1,
Satu Mare: Un barbat a fost arestat dupa ce a incercat sa il ucida pe concubinul fiicei sale

Un barbat din Satu Mare a fost arestat, luni, dupa ce a incercat sa il ucida pe concubinul fiicei sale, iar apoi a fugit de la fata locului, potrivit Parchetului general citat de Mediafax. Potrivit probelor. continuă pe B1

Barbat arestat, dupa ce a incercat sa-l ucida pe concubinul fiicei lui.

Un barbat din Satu Mare a fost arestat dupa ce, beat fiind, a incercat sa-l ucida pe concubinul fiicei sale, iar apoi a fugit de la fata locului, informeaza Parchetul general. Potrivit probelor adunate de anchetatori, barbatul a lovit victima cu cutitul de patru ori, in zona pieptului, fetei si a mainilor. Autorul faptei a fugit de la fata locului, dar ulterior s-a predat organelor de politie, fiind condus la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare, unde prin ordonanta s-a dispus .

Un tanar din Satu Mare a fost prins transportand ilegal 4.500 litri de alcool. Prejudiciul estimat este 50.000 lei

Un tanar de 25 de ani din Satu Mare a fost prins de politisti in timp ce transporta cantitatea de 4. 500 litri de alcool cu o autoutilitara, fara a putea dovedi provenienta acestuia. Prejudiciul estimat este de aproximativ 50. 000 lei.

Constanta: Un barbat acuzat ca si-a violat cele trei fiice a fost arestat preventiv

Un barbat din orasul Harsova, judetul Constanta, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, dupa ce si-a violat cele trei fiice, de 11, 12 si 16 ani. Stefan Stroe, de 45 de ani, a profitat de lipsa sotiei.

Sectia maghiara de la Teatrul de Nord Satu Mare vrea divizarea de romani. Primaria va organiza o dezbatere publica

Actorii maghiari ai Teatrului de Nord Satu Mare cer reorganizarea institutiei prin divizare totala, dar functionand in continuare in aceleasi cladiri si impartind aceleasi scene. in schimb, actorii de la sectia romana spun ca aceasta propunere este un efort de conflictualizare a sectiilor.

Fiul regizorului brazilian Eduardo Coutinho, suspectat de uciderea tatalui sau, a fost arestat

Daniel Coutinho, fiul regizorului brazilian Eduardo Coutinho - care a fost injunghiat mortal duminica, in locuinta sa din Rio de Janeiro - a fost arestat si este suspectat ca si-a ucis tatal in timpul unei crize de schizofrenie, a precizat, luni, politia locala, citata de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )