Libnet.ro
UNICEF

12:30

SCANDAL in armata. Mai multi militari ar fi dat spaga pentru a fi trimisi in Afganistan

Antena3 Antena3,
SCANDAL in armata. Mai multi militari ar fi dat spaga pentru a fi trimisi in Afganistan

Mai multi militari sunt banuiti ca ar fi dat spaga pentru a ajuge in teatrele de operatiuni din Afganistan. Mircea Dusa a trimis corpul de control al MApN sa verifice daca au fost respectate criteriile. continuă pe Antena3

Calvitia ingrijoreaza tot mai multi barbati. 7 pasi pentru stoparea caderii parului

Majoritatea barbatilor se confrunta cu o cadere masiva a parului o data cu trecerea timpului si inaintarea in varsta. In anumite cazuri chiar, calvitia se instaleaza foarte timpuriu, in jurul varstei de 20 de ani. Cauza.

VIDEO SUA: Mai multi copaci dintr-o zona mlastinoasa din Louisiana, inghiti de un crater urias

Un crater urias aparut in Louisiana a inghitit, in mai putin de jumatate de minut, mai multi copaci dintr-o zona mlastinoasa, transmite BBC. In imaginile filmate de un reprezentant al administratiei locale se poate observa cum copacii se inclina usor, iar apoi sub trasi sub apa.

Romanii cheltuie mai multi bani pe benzina decat pe carti si ziare

Romanii dau mai multi bani pe benzina decat pe carti, ziare si alte produse de papetarie. Potrivit datelor Institutului National de Statistica o gospodarie a cheltuit lunar, in medie, aproape 50 de lei pe.

Militarii romani pregatiti pentru operatiuni in Afganistan, anchetati de MApN.

Militarii pregatiti pentru misiuni in Afganistan vor fi anchetati de Ministerul Apararii Nationale MApN), in urma unor acuzatii de luare de mita, relateaza Digi24. Aproape 100 de reclamatii de luare de mita vor fi cercetate de Corpul de Control al MApN, suspectii fiind mai multi militari din batalionul 26 Infanterie Scorpionii rosii. Potrivit Digi24, unii dintre militari au reusit sa plece in misiuni in teatrele de operatiuni din Afganistan pe baza unor atentii date comandantilor .

Microsoft investigata pe motiv ca parteneri din Rusia si Pakistan ar fi dat mita pentru a castiga contracte cu statul

Ancheta deschisa in SUA, pentru a se verifica daca parteneri ai Microsoft au mituit oficiali din mai multe tari au dat mita autoritatilor pentru a castiga contracte, se extinde si in Rusia si Pakistan, scrie Wall Street Journal. La inceput de an se anunta ca Microsoft este investigata pe motiv ca partenerii sai ar fi desfasurat activitati ilegale in mai multe tari, inclusiv Romania.

BCR are cei mai multi bani pentru Prima Casa in lei

Banca Comerciala Romana BCR) a primit cel mai mare plafon pentru creditele Prima Casa din noua etapa a programului guvernamental, de 220 milioane lei, din care 70 milioane lei sunt pentru achizitia de locuinte construite de ANL, finantarile fiind.

Ai un IMM? Sunt mai multi bani pentru schema de minimis

Guvernul a aprobat majorarea bugetului pentru ajutoarele de minimis acordate IMM-urilor care fac investitii, de la 400 milioane lei la 500 milioane lei 125 milioane euro), plata ajutorului efectuandu-se pana la finele anului 2015, in loc de 2016, cum.

Sistemul ADLIC, desemnat cel mai bun proiect de cloud pentru sectorul public

Sistemul ADLIC dezvoltat de Siveco Romania a fost desemnat de juriul EuroCloud Romania 2013 Cel mai bun proiect de cloud pentru sectorul public, arata un comunicat de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )