Libnet.ro
UNICEF

10:30

Scandal la Malul Marii: Observatorii de la alegerile locale din 5 iunie, revoltati ca nu si-au primit banii (VIDEO)

B1 B1,
Scandal la Malul Marii: Observatorii de la alegerile locale din 5 iunie, revoltati ca nu si-au primit banii (VIDEO)

Caldura mare, nervi intinsi la maximum si oameni revoltati la malul marii. Persoanele care au participat ca observatori la alegerile locale din 5 iunie au infruntat o inghesuiala de nedescris la. continuă pe B1

Razboi in PNL dupa alegerile locale! Liberalii din localitatea Babeni, judetul Vrancea, s-au luat la bataie dupa ce au pierdut alegerile (VIDEO)

E razboi total in PNL dupa alegerile locale! Nu doar la Bucuresti sunt probleme ci si in teritoriu. in Valcea, liberalii din localitatea Babeni s-au luat la bataie dupa ce au pierdut.

Petre Toba, bilant dupa alegerile locale: A fost cel mai sigur proces electoral din ultimii ani (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, a vorbit despre bilantul alegerilor locale din 5 iunie, luand in considerare atat modul in care s-a desfasurat campania electorala, dar.

Se reiau alegerile locale in comuna timiseana Sag. Candidatii de la PNL si PSD au terminat la egalitate in primul tur

Alegerile pentru primar in localitatea timiseana Sag sunt reluate astazi dupa ce candidatii PNL si PSD au iesit la egalitate, fiecare avand cate 387 de voturi.

Viorica Dancila, sefa Organizatiei Femeilor din PSD, multumita de rezultatele de la alegerile locale. Cate femei social-democrate au ajuns primari

Presedintele Organizatiei Femeilor Social Democrate, Viorica Dancila, a anuntat azi ca partidul sau are 86 de primarite, dintre care trei primarite de municipii, trei de orase, 80 de comune, 204 consiliere judetene si in jur de 2. 600 de consiliere locale, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )