Libnet.ro
UNICEF

08:30

Scandal monstru: Reghe, acuzat violent! Gigi Becali i-a facut echipa la Stuttgart

Adevărul Adevărul,
Scandal monstru: Reghe, acuzat violent! Gigi Becali i-a facut echipa la Stuttgart

Un fost selectioner a venit cu dezvaluiri incredibile despre cum a fost alcatuit primul 11 al ros-albastrilor pe Mercedes-Benz Arena. Auzind ce s-a intamplat, Mihai Stoica a luat foc si a ripostat. Citeste un schimb dur de replici!. continuă pe Adevărul

Gigi Becali a castigat procesul cu Dragos Savulescu

Dragos Savulescu a pierdut prima batalie din razboiul cu Gigi Becali. Presedintele delegat al clubului Dinamo i-a cerut patronului de la Steaua daune record in valoare de peste 9 milioane de lei pentru.

STUTTGART - STEAUA 2-2 Gigi Becali: Suntem favoriti la calificare.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, la finalul partidei cu VfB Stuttgart, din grupa E a Ligii Europa, ca rezultatul de egalitate il multumeste, avand in vedere ocaziile pe care le-a avut gruparea germana si a precizat ca formatia bucuresteana este favorita la calificare, potrivit Mediafax. Acum noi suntem favoriti, daca am facut egal in deplasare. Eu zic ca la Bucuresti ii vom bate. Amandoua sunt o apa si-un pamant si Molde si Copenhaga, dar le vom spulbera noi. Echipa a .

Radu Banciu: Gigi Becali e fabulos la telefon, dar in studio nu are cuvintele la el, de taranoi vai de mama lui

Jurnalistul Radu Banciu a comentat marti seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, disputa verbala dintre Gigi Becali si Monica Tatoiu, care s-a petrecut luni seara intr-o emisiune.

Gigi Becali: Reghecampf e acum sfant pentru Steaua

Gigi Becali a afirmat ca Steaua va lupta in acest sezon si pentru castigarea Cupei Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )