Libnet.ro
UNICEF

08:30

SCANDAL in PNTCD: Liderul Aurelian Pavelescu, EXCLUS din partid.

România Liberă România Liberă,
SCANDAL in PNTCD: Liderul Aurelian Pavelescu, EXCLUS din partid.

Liderul taranist Vasile Lupu a declarat ca liderul PNTCD, Aurelian Pavelescu, a fost exclus din partid, printr-o decizie luata de Biroul National de Conducere, care s-a intrunit duminica la Iasi, transmite Mediafax. Vasile Lupu a spus, intr-o conferinta de presa, ca la Iasi au fost prezenti 10 din cei 15 membri ai BNC al PNTCD, iar acestia au decis excluderea lui Aurelian Pavelescu din PNTCD si organizarea unui congres extraordinar, pe 19 octombrie, cand ar urma sa fie aleasa o noua conducere . continuă pe România Liberă

Presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, ar fi fost exclus din partid

Liderul taranist Vasile Lupu a declara, duminica, ca presedintele suspendat al PNTCD, Aurelian Pavelescu, a fost exclus din partid, in urma unei decizii a Biroului National de Conducere, potrivit Mediafax. La.

Presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, a fost EXCLUS din partid

Presedintele Partidului National Taranist Crestin Democrat, Aurelian Pavelescu, a fost exclus din partid, in urma avizului dat duminica de membrii Biroului National de Conducere, a declarat, in cadrul unei conf.

Vasile Lupu: Aurelian Pavelescu a fost exclus din PNTCD

Liderul taranist Vasile Lupu a declarat ca presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, a fost exclus din partid, printr-o decizie luata de Biroul National de Conducere, care s-a intrunit duminica la Iasi.

UPDATE Aurelian Pavelescu a fost exclus din PNTCD, sustine Vasile Lupu, care a fost ales presedinte interimar/ Pavelescu dezminte

Presedintele Partidului National Taranist Crestin Democrat, Aurelian Pavelescu, a fost exclus din partid, in urma avizului dat duminica de membrii Biroului National de Conducere, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, Vasile Lupu, potrivit Agerpres. UPDATE Pavelescu sustine insa ca nu a fost exclus din partid, dezmintind, astfel, declaratia lui Vasile Lupu, despre care spune ca nu mai are calitatea de membru al formatiunii.

Aurelian Pavelescu a fost exclus din PNTCD. Vasile Lupu, ales presedinte interimar

Presedintele Partidului National Taranist Crestin Democrat, Aurelian Pavelescu, a fost exclus din partid, in urma avizului dat duminica de membrii Biroului National de Conducere, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, Vasile Lupu, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )