Libnet.ro
UNICEF

12:30

Scandal la Primaria Capitalei din cauza caniculei. Masuri de urgenta luate de Gabriela Firea

România Liberă România Liberă,
Scandal la Primaria Capitalei din cauza caniculei. Masuri de urgenta luate de Gabriela Firea

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a promis vineri ca va lua masurile care se impun fata de cei din primarie care s-au opus instituirii unei stari de situatie dificila pentru montarea unor corturi de prim ajutor, avand in vedere ca a fost anuntata canicula, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Sectorul 5 a ramas fara apa calda din cauza unei avarii. Care sunt zonele afectate

Aproximativ 300 de blocuri din Sectorul 5 al Capitalei au ramas fara apa calda din cauza unei avarii. Zonele afectate sunt Calea Rahovei si Soseaua Alexandriei. Cele aproximativ 300 de blocuri care au fost.

In unele judete sarace oamenii refuza sa se angajeze din cauza ajutoarelor sociale - economist

Romania aloca prea putini bani pentru educatie, asistenta sociala si sanatate, insa chiar si aceste resurse sunt cheltuite ineficient, intrucat, de exemplu, in unele judete cu somaj ridicat oamenii refuza sa se angajeze pe salarii mici din cauza.

FOTO. Revolutie in lumei modei. Un model dat afara din cauza marimii a devenit motorul de succes al unui brand de lenjerie intima

Iskra Lauwrence este, poate, cel mai cunoscut model al brandului Aerie, ale carui vanzari le-au depasit pe cele de la Victorias Secret, in urma succesului campaniei publicitare in care au fost folosite doar tinere cu forme mai rotunjoare, ale caror imagini nu au fost retusate, scrie The Independent. insa la inceputul carierei sale, a fost data afara din cauza soldurilor mai mari decat standardul.

Vremea urata afecteaza EURO. Partida Ucraina - Irlanda de Nord a fost intrerupta din cauza grindinei (VIDEO)

Meciul de fotbal dintre Ucraina si Irlanda de Nord a fost intrerupt din cauza ploii cu grindina care s-a abatut asupra arenei Stade des lumieres, din Lyon. Pana atunci meciul se defasurase oricum.

UEFA a deschis o procedura disciplinara impotriva Romaniei din cauza tortelor aprinse dupa golul lui Stancu

UEFA a deschis o procedura procedura disciplinara impotriva Federatiei Romane de Fotbal de dupa meciul de miercuri seara cu Elvetia din cauza aprinderii de torte, informeaza forul fotbalistic european.

Circulatia se desfasoara cu dificultate de DN1, din cauza ploii

Circulatia pe DN1 se desfasoara, miercuri, cu dificultate, din cauza ploilor torentiale. Totodata, doua curti au fost inundate, in statiunea Sinaia.

Dezastru la Comanesti, in Bacau, in urma ploilor torentiale. Zeci de case sunt in pericol din cauza alunecarilor de teren

Ploile cazute la Comanesti, in judetul Bacau, au efecte grave pentru locuitorii din zona. Zeci de familii au fost evacuate pentru ca locuintele lor sunt in pericol din cauza alunecarilor de teren. Potrivit autoritatilor, alunecarea de teren inainteaza cu trei metri pe ora si ameninta zeci de alte case.

Norvegia si-a inchis partial spatiul aerian din cauza unor probleme tehnice

Norvegia si-a inchis partial spatiul aerian din cauza unor probleme tehnice, a anuntat astazi operatorul aeroportuar Avinor, citat de postul NRK, relateaza Reuters.

Trafic blocat pe DN1, in Cluj, din cauza apei de pe carosabil. Pe ce drumuri se mai circula ingreunat

Traficul pe DN1 este ingreunat, marti dimineata, in zona Floresti, la intrarea in municipiul Cluj-Napoca dinpre Oradea, din cauza numarului mare de autovehicule, dar si a apei acumulate pe carosabil in urma unei ploi torentiale, transmite Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Echipa de fotbal Rapid a intrat in faliment, din cauza datoriilor

Echipa Rapid a intrat in faliment, din cauza datoriilor de peste 18 milioane de lei ale clubului. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti, care a admis cererile fostilot antrenori, jucatori si furnizori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )