Libnet.ro
UNICEF

22:30

Scandal SEXIST, dupa aparitia unei poze cu mai multi oficiali italieni(FOTO)

B1 B1,
Scandal SEXIST, dupa aparitia unei poze cu mai multi oficiali italieni(FOTO)

Mai multi oficiali italieni se afla in centrul unei controverse privind egalitatea de gen. intreaga polemica a pornit dupa aparitia unei fotografii facute la un eveniment public la care au fost. continuă pe B1

Scandal de proportii dupa aparitia unei fotografii cu mai multi oficiali italieni: Un gest sexist a provocat intreaga controversa(FOTO)

Mai multi oficiali italieni se afla in centrul unei controverse privind egalitatea de gen. intreaga polemica a pornit dupa aparitia unei fotografii facute la un eveniment public la care au fost.

Reactia MAE, dupa aparitia unei noi inregistrari cu ROMANUL RAPIT de jihadisti

Romanul Iulian Ghergut, rapit de peste doi ani, este in viata. Jihadistii filialei al-Qaeda din Mali au dat publicitatii un clip cu sase ostatici straini, printre care si Ghergut, rapit in.

Perchezitii la Universitatea Carol Davila din Bucuresti. Mai multi profesori ar fi luat mita de la studenti, pentru promovarea examenului de licenta

13 perchezitii au loc, luni dimineata, in campusul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, la birouril si cabinetele unor cadre didactice si la locuintele lor, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie. Anchetatorii au suspiciuni ca mai multi profesori ar fi luat mita de la studenti, pentru promovarea examenului de licenta.

Atentat sinucigas la Damasc. Mai multi morti si raniti

Mai multe persoane si-au pierdut viata si altele au fost ranite duminica dimineata in urma exploziei unei masini capcana la bordul careia se afla un atacator sinucigas in estul capitalei siriene.

ATENTAT la Damasc! Mai multi morti si raniti in urma unui atac sinucigas cu bomba

Mai multe persoane si-au pierdut viata si altele au fost ranite duminica dimineata in urma exploziei unei masini capcana la bordul careia se afla un atacator sinucigas in estul capitalei.

3.000 de locuinte din Olt au ramas fara curent electric, dupa ce mai multi stalpi au fost doborati din cauza ploilor si a vantului

Aproximativ trei mii de gospodarii din judetul Olt au fost afectate de furtuna, ramanand fara energie electrica, dupa ce un stalp de ilumiant a fost doborat, potrivit Mediafax.

Trafic blocat pe Valea Oltului. Un mort si mai multi raniti dupa un accident infiorator

O persoana a murit si alte trei sunt ranite in urma unui accident rutier produs sambata dupa-amiaza, pe DN7, la Calimanesti, in zona traficul rutier fiind blocat, a anuntat purtatorul de cu.

Accident cumplit in Romania. Mai multi morti si raniti

Doua persoane au murit si una este ranita, dupa ce o cisterna si doua autoturisme s-au ciocnit, sambata dimineata, pe drumul national 2 A, in judetul Ialomita. Politistii anunta ca nu.

Accident cumplit in Ialomita. Mai multi morti si raniti, dupa ce o cisterna si doua autoturisme s-au ciocnit

Doua persoane au murit si una este ranita, dupa ce o cisterna si doua autoturisme s-au ciocnit, sambata dimineata, pe drumul national 2 A, in judetul Ialomita. Politistii anunta ca nu.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Inspectia Muncii va fi reorganizata dupa modelul francez. Avem foarte multi functionari la birouri si foarte putini inspectori in teren

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca Inspectia Muncii va fi reorganizata dupa modelul francez pentru ca noi avem foarte multi functionari la birouri si foarte putini inspectori in teren.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )