Libnet.ro
UNICEF

23:00

Scandal urias pe piata medicamentelor din Romania: Banicioiu il acuza pe Nicolaescu ca nu si-a facut treaba

B1 B1,
Scandal urias pe piata medicamentelor din Romania: Banicioiu il acuza pe Nicolaescu ca nu si-a facut treaba

Scandal fara margini in Sanatate, cu nereguli si ilegalitati pe piata medicamentelor. inca din 2012, raportul unui prestigios institut britanic avertiza ca statul roman plateste pentru unele medicamente. continuă pe B1

Scandal imens in Sanatate: nereguli si ilegalitati de sus pana jos pe piata medicamentelor. Cine sunt vinovatii in viziunea ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu, si a presedintelui CNAS, Vasile Ciurchea

Inca din 2012, raportul unui prestigios institut britanic avertiza ca statul roman plateste pentru unele medicamente compensate preturi si de cinci ori mai mari decat in Marea Britanie sau Statele Unite. Scandalul este urias deoarece ministrii Sanatatii din ultimii 5 ani au inchis ochii, perioada in care multi dintre producatorii de medicamente prezenti in Romania au incalcat legea. Bugetul Romaniei a pierdut astfel zeci de milioane de euro datorita neregulilor existente la toate nivelurile sistemului medical: spitale, profesori universitari, farmacii sau minister. Intreaga poveste este spusa, intr-un interviu exclusiv pentru HotNews. ro, de actualii sefi ai sanatatii din Romania: ministrul Nicolae Banicioiu si presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, care ii considera responsabili pe predecesorii lor si pe alti actori mari din sistem.

FOTO: Un AVION MILITAR GERMAN s-a prabusit in RUSIA. Epava a fost expusa in Piata Rosie din Moscova

In vara anului 1941, la o luna dupa ce Germania nazista a atacat URSS, in Piata Rosie din Moscova a fost organizata o expozitie menita sa sublinieze o prima victorie asupra invadatorilor.

Primul cinema 4Dx din Romania, in Mega Mall: ce aduce mallul NEPI in materie de entertainment in zona sports bar

Primul cinematograf Cinema City 4Dx din Romania se va deschide in Mega Mall, mall care va fi inaugurat pe 23 aprilie in zona Arenei Nationale. Ce alte zone de distractie va aduce NEPI in Mega Mall, principala deschidere de mall din Bucuresti in 2015.

Filmul SFChappie, in cinematografele din Romania

Incepand din 6 martie, in toate cinematografele din Romania poate fi vizionat filmul SF Chappie. Pelicula aduce pe marile ecrane povestea unei lumi ce se afla sub controlul politistilor androizi robotizati.

Dezvaluire: Animale din Romania, sacrificate cu sadism in Orientul Mijlociu

Zeci de mii de vite exportate anual din Romania ajung in abatoare insalubre din Orientul Mijlociu, unde au parte de o moarte chinuitoare. O organizatie internationala cere Romaniei si Uniunii Europene sa-si modifice legislatia, care in momentul de fata nu protejeaza in nici un fel animalele exportate in afara spatiului comunitar.

Scandal urias in Rusia: conducatorul unei facultati a demisionat, la presiunea studentilor, dupa ce insultase memoria lui Boris Nemtov

Vladimir Talismanov, adjunctul decanului Institutului de Fizica din Moscova, a demisionat luni dupa ce postase pe VKontakte reteaua sociala cea mai populara in Rusia) un mesaj jignitor la adresa liderului de opozitiei Boris Nemtov, asasinat vineri in centrul Moscovei. Mai multe grupuri de studenti i-au cerut imediat demisia lui Talismanov, mai ales ca fiul lui Nemtov este student chiar la Institutul de Fizica.

Un nou operator de retele virtuale mobile a intrat pe piata din Romania

Lycamobile, operator de retele virtuale mobile MVNO), si-a lansat operatiunile in Romania, care a devenit a 18-a tara din reteaua internationala a companiei, si vrea sa isi mareasca baza de utilizatori.

Orasul din Romania care iNVINGE Bucurestiul. Preturile apartamentelor, in continua crestere aici

Bucuresti este singurul dintre marile orase unde scaderea preturilor a continuat si in acest an, in special pe fondul ieftinirii apartamentelor din ansamblurile rezidentiale noi, in timp ce pe piata veche a.

AGROSTAR: Disparitia cotei de lapte va fi un dezastru pentru micii producatori din Romania

Federatia sindicala AGROSTAR trage un semnal de alarma cu privire la consecintele pe care le va avea disparitia cotei de lapte, incepand de la 1 aprilie, 2015, si ii indeamna pe micii producatori de lapte sa se constituie in asociatii puternice, pentru a nu fi eliminati de pe piata.

New York Times: Avantul luat de domeniul judiciar din Romania este pe cale sa dea nastere unui abuz de putere

Cotidianul The New York Times a publicat un articol de opinie, sub semnatura lui Patrick Basham, privind evolutia din ultima vreme a luptei anticoruptiei in Romania. Autorul articolului considera ca.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )