Libnet.ro
UNICEF

01:05

SCANDAL in USL pe ROSIA MONTANA. Antonescu: Nu accept sa fim scosi tapi ispasitori ca ...

România Liberă România Liberă,
SCANDAL in USL pe ROSIA MONTANA. Antonescu: Nu accept sa fim scosi tapi ispasitori ca ...

A fost o intrebare respectuoasa, nu o cearta. Vine proiectul in Parlament si fiecare parlamentar voteaza cum doreste, a declarat presedintele PNL, Crin Antonescu, la Realitatea TV. Citeste si ROSIA MONTANA: PSD ii raspunde lui Antonescu In aceste conditii de suspiciune, fara sa incalcam vreo propunere, vreun angajament, apoi am vazut niste reactii care incepeau sa contabilizeze. nici o decizie a unui Parlament suveran nu se ia pe baza unei amenintari, a aratat seful Senatului. Inteleg ca . continuă pe România Liberă

Liberalii vor impotriva proiectului Rosia Montana. Antonescu: Proiectul poate fi votat si fara PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri dupa o reuniune a grupurilor liberale din Camera Deputatilor si Senat, ca pozitia politica asumata de parlamentarii PNL este de a vota impotriva proiectului de lege privind Rosia Montana.

Liberalii vor vota impotriva proiectului Rosia Montana. Antonescu: Proiectul poate fi votat si fara PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri dupa o reuniune a grupurilor liberale din Camera Deputatilor si Senat, ca pozitia politica asumata de parlamentarii PNL este de a vota impotriva proiectului de lege privind Rosia Montana.

ROSIA MONTANA. Antonescu: Basescu NU trebuia sa se preteze la un mic joc electoral.

Presedintele Senatului i-a felicitat pe romanii care protesteaza fata de proiectul minier de la Rosia Montana si apreciaza ca presedintele Basescu nu trebuia sa se preteze la un mic joc electoral, daca sustinea proiectul, conform Digi 24. In primul rand, ii felicit pentru ca o fac. Indiferent de tema pentru care iesi din strada, cata vreme o faci pasnici, e un semn de civism, a declarat liderul liberal la Digi 24. Presedintele Senatului a declarat ca ia foarte in serios aceste .

Victor Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Nu vreau sa fim o tara care goneste pe toata lumea / Parlamentarii PSD vor vota in cunostinta de cauza

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca nu va fi o sedinta speciala cu parlamentarii PSD pentru Rosia Montana, iar deputatii si senatorii social-democrati vor vota in cunostinta de cauza dupa ce vad proiectul si ii audiaza pe cei implicati, relateaza Agerpres. Eu sunt foarte preocupat de modul in care se va transmite in strainatate mesajul legat de acest proiect si vreau totusi sa prezint Romania ca o tara deschisa investitiilor straine. Nu vreau sa fim o tara care goneste pe toata lumea pentru simplul motiv ca nu exista in Romania resursele financiare pentru a ne dezvolta singuri, a mai spus premierul.

VIDEO Victor Ponta: Proiectul Rosia Montana este inchis. Protestele si-au atins scopul. In mod sigur nu va exista raspunderea Guvernului daca va exista un proces

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca proiectul de exploatare a aurului de la Rosia Montana este inchis si ca protestele de strada si-au atins scopul. Victor Ponta a precizat, vizibil suparat, ca nu a existat in USL o discutie despre respingerea acestui proiect, dar s-au antepronuntat liderii. Primul ministru a precizat ca s-a deplasat la Parlament pentru a se asigura ca dl Antonescu pune rapid pe ordinea de zi proiectul de lege privind Rosia Montana), se respinge, la fel va fi si la camera. Anuntul premierului vine la o ora dupa ce Crin Antonescu a declarat sa se opune proiectului. Sedinta birourilor permanente ale Senatului si Camerei pentru infiintarea unei comisii speciale pentru Rosia Montana, programata pentru luni, a fost anulata dupa declaratiile celor doi lideri USL. UPDATE 14:48: Victor Ponta: Nu vrem sa prostim oamenii, la 11:00 sa anunta ca sustinem si la 1:00 sa nu mai sustinem proiectul. ) Domnul Blaga si Antonescu au spus dinainte ca sunt contra. Atunci trebuie sa intram rapid la Senat - sigur, pe procedura normala, la comisii. O decizie pe un proiect atat de controversat trebuie luat de institutia suprema a tarii - de aceea am trimis proiectul la Parlament. Sa discute cu proiectul de lege pe masa. Din moment ce nu exista sprijin parlamentar, nu are rost sa tinem oamenii incurcati. Intra la Senat, se respinde, intra in procedura de urgenta si la Camera. 37: Victor Ponta a declarat ulterior ca vor exista cereri de despagubiri din partea companiei de la Rosia Montana, dar in mod sigur nu va exista raspunderea Guvernului daca va exista un proces. Eu nu stiu cit vor cere despagubiri, dar probabil ca vor cere. La PSD fiecare voteaza cum crede de cuviinta.

Contre Crin Antonescu-Victor Ponta pe tema proiectului minier de la Rosia Montana: Ponta sa spuna cat costa daca nu facem proiectul Rosia Montana si cum am ajuns in situatia asta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, copresedinte al USL, a afirmat marti ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie, relateaza Agerpres. Premierul Victor Ponta a declarat marti ca nu va fi o sedinta speciala cu parlamentarii PSD pentru Rosia Montana, iar deputatii si senatorii social-democrati vor vota in cunostinta de cauza dupa ce vad proiectul si ii audiaza pe cei implicati. Mai mult, disensiunea continua si la nivelul cabinetului, ministrul Mediului, Rovana Plumb, declarand in Comisia pentru administratie din Senat ca in cazul unei exploatari la Rosia Montana nu exista pericolul infiltrarii cianurilor in panza freatica.

Politic Show: Sondaj CSOP. PSD, cel mai simpatizat partid. PNL, la nici jumatate din PSD; Udrea: Ponta si Antonescu vor plati pentru bataia de joc de la Rosia Montana; Conflict deschis la varful USL. Parlamentul, prins intre ambitiile lui Ponta si Antone

Pambuccian: Vom vota impotriva proiectului Rosia Montana din aspecte monetare. Grupul minoritatilor nationale din Camera Deputatilor. Tudor a fost amendat de CNCD cu 3. 000 lei pentru declaratii discriminatorii la adresa Anei Carcu. Consiliul National pentru.

Victor Ponta: Proiectul Rosia Montana se respinge. ...

Victor Ponta a declarat, luni, ca proiectul Rotia Montana se respinge. Oricum vom avea procese. Nu vreau ca eu sau alti ministri sa fim acuzati de subminarea economiei nationale. Declaratia premierului vine la cateva minute dupa ce liderul PNL, Crin Antonescu, a cerut suspendarea proiectului. CITITI SI Crin Antonescu, declaratii despre Rosia Montana: Cred ca proiectul trebuie respins Totodata, sedinta Parlamentului, programata luni pentru o dezbatere pe tema proiectului minier de la Rosia .

Crin Antonescu: Ponta sa spuna cat costa daca nu facem proiectul Rosia Montana si cum am ajuns in situatia asta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, copresedinte al USL, a afirmat marti ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie, relateaza Agerpres.

PNL nu va sustine proiectul Rosia Montana in Parlament

Update 19:06 Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a mentionat: Pozitia noastra e de a vota impotriva acestui proiect de lege. Au fost doua voturi de sustinere a proiectului Rosia Montana. La nivel politic, in USL, nu a existat o discutie pe aceasta tema.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )