Libnet.ro
UNICEF

19:00

Scarlett Johansson: Chris Hemsworth este mult mai sexy decat mine

Antena3 Antena3,
Scarlett Johansson: Chris Hemsworth este mult mai sexy decat mine

Este considerata una dintre cele mai hot femei de la Hollywood, dar Scarlett Johansson crede ca frumosul Chris Hemsworth este mult mai sexy si mai inteligent ca ea, in productia Avengers: Age of Ultron. continuă pe Antena3

Alexandra Stan cu sutienul la vedere pe Instagram! Cele mai sexy fotografii postate de artista!

Alexandra Stan este foarte constienta de sexualitatea ei, pe care mizeaza nu doar in show-urile ei de-a dreptul incendiare, ci si in fotografiile pe care le posteaza mai mereu pe Instagram! .

Cat de rezistent este cel mai ieftin Apple Watch? [VIDEO]

Desi este din ce in ce mai greu sa puneti mana pe un Apple Watch, chiar daca nu s-a lansat inca, e bine de stiut ca pana si cel mai ieftin e destul de andurant. Daca va gandeati de mult sa achizitionati un Apple Watch, dar aveati emotii in legatura cu modelul care vi se [] Cat de rezistent este cel mai ieftin Apple Watch? [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Vicepremier grec: Daca nu ajungem la un acord cu UE pana in luna iunie, totul se va dovedi mult mai dificil

Vicepremierul grec Ioannis Dragasakis a recunoscut intr-un interviu publicat duminica ca, daca nu se ajunge pana in luna iunie la un acord cu creditorii internationali care sa duca la deblocarea unei noi transe de ajutor financiar, totul se va dovedi mult mai dificil, transmite AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )