Libnet.ro
UNICEF

16:00

Scenariu-soc: Basescu il vrea pe Ponta presedinte. Care este planul

Antena3 Antena3,
Scenariu-soc: Basescu il vrea pe Ponta presedinte. Care este planul

Victor Ponta presedinte si Traian Basescu premier - acesta este scenariul senatorului PNL, Ioan Ghise, pentru alegerile prezidentiale. Planul lui Traian Basescu este ca Iohannis sa ajunga presedintele PNL,. continuă pe Antena3

Kovesi: Faptele pentru care este acuzat Dan Voiculescu in dosarul ICA se prescriu in decembrie

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a afirmat marti seara, la televiziunea nationala, ca faptele pentru care este judecat Dan Voiculescu in dosarul ICA se prescriu in decembrie si ca ar trebui sa existe o sentinta, indiferent de natura sa, pentru a evita aparitia suspiciunilor fata de cei care treneaza judecata.

Dosarul ICA in care este judecat Dan Voiculescu a fost amanat pentru 1 iulie

UPDATE: 12:01: Magistratii au decis, marti, sa amane judecarea dosarului ICA in care este implicat si DanVoiculescu, pentru data de 1 iulie, relateazaB1 TV. Decizia a fost luata dupa invocarea unor.

Doi ani de la prima victorie a USL impotriva Basescu-PDL. Ponta: Crin Antonescu a fost manipulat de anturaj

La doi ani de cand Uniunea Social Liberala a spulberat coalitia lui Basescu, in primele alegeri castigate pe 10 iunie 2012, premierul Victor Ponta a vorbit, la Antena 3, despre proiectul de mare succes detonat de.

Cum arata IUBITA acestui tanar care este cu 60 de ANI mai BATRANA decat el. Mama lui, in fotografie cu nora

Kyle Jones este un tanar in varsta de 31 de ani care iubeste femeile mai batrane decat el. Mult mai batrane decat el. Acum, noua lui cucerire este Marjorie McCool, o bunicuta simpatica, ce are cu 60 de ani.

Care este momentul in care trebuie neaparat sa mananci ceva dulce si de ce

Orice om poate suferi o cadere de glicemie. Asadar, nu doar diabeticii, ci si oamenii perfect sanatosi pot trece printr-o stare fizica, dar si emotionala proasta care poate fi redresata doar de ceva dulce.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )