Libnet.ro
UNICEF

06:00

Scene incredibile pe scena teatrului din Sibiu. Este simulat un viol asupra unei fetite

B1 B1,
Scene incredibile pe scena teatrului din Sibiu. Este simulat un viol asupra unei fetite

O piesa pusa in scena de regizorul Silviu Purcarete a atras mari critici. Piesa, jucata pe scena Teatrului National Radu Stanca din Sibiu, este una pentru persoanele de peste 16 ani, dar ce este socant. continuă pe B1

Politist din Sibiu, cercetat pentru ca a incercat sa insele o firma de asigurari cu ajutorul unor soferi

Un de la IPJ Sibiu a fost trimis in judecata pentru mai multe infractiuni comise in 2013 si 2014. Acesta a incercat sa-i ajute pe soferii vinovati, in asa fel incat sa insele firma de asigurari pentru a obtine despagubiri. Asiguratorul i-a sesizat pe procurori.

Klaus Iohannis, felicitari pentru castigatorul alegerilor prezidentiale din Austria: Este foarte important sa lucram impreuna ca sa intarim UE in aceasta perioada dificila

Presedintele Klaus Iohannis i-a adresat marti un mesaj de felicitare lui Alexander Van der Bellen, dupa victoria sa in alegerile prezidentiale din Austria. in mesajul sau, seful statului aminteste de.

Asfaltare in bataie de joc. Ce au facut muncitorii pe un drum din Timis este revoltator (FOTO)

Bataie de joc in satul Jabar din judetul Timis. Mai multi locuitori au semnalat faptul ca pe anumite strazi din sat unde s-au incheiat lucrarile de asfaltare, marcajele laterale au fost realizate.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )