Libnet.ro
UNICEF

12:30

Schaeuble: Excedentul de cont curent al Germaniei nu este o problema pentru zona euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Schaeuble: Excedentul de cont curent al Germaniei nu este o problema pentru zona euro

Excedentul de cont curent al Germaniei nu reprezinta o problema pentru alte state membre ale zonei euro, declara ministrul finantelor de la Berlin, Wolfgang Schaeuble, raspunzand astfel criticilor privind economia nationala, care se bazeaza pe exporturi. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Republicii Moldova: Experienta Romaniei este importanta pentru parcursul european al Republicii Moldova

Premierul moldovean Chiril Gaburici a declarat vineri, in cadrul unei intalniri cu ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de peste hotare, Angel Tilvar, ca experienta Romaniei este importanta pentru.

Accident avion A320: O slujba nationala de doliu este prevazuta pentru 17 aprilie, la Catedrala din Koln

O slujba nationala de doliu, dedicata memoriei celor 150 de victime ale prabusirii avionului Airbus A320 al companiei Germanwings, este prevazuta sa aiba loc la 17 aprilie, la Catedrala din Koln vestul Germaniei), au anuntat sambata surse oficiale germane, informeaza AFP.

Cristian Tudor Popescu: Alta Constitutie, asta este cheia pentru schimbare. Iohannis sa faca presiuni. Cei care refuza vor suferi consecintele la alegerile din 2016

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat ca, daca ar iesi in strada, nu ar striga Dan S-o va lua!, asa cum a s-a scandat la Universitate, ci Alta Constitutie!. Acesta este de parere ca acum.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )