Libnet.ro
UNICEF

05:00

Schimbare importanta la Vocea Romaniei, in sezonul 9. PRO TV a luat o decizie de ultima ora

Playtech Playtech,
Schimbare importanta la Vocea Romaniei, in sezonul 9. PRO TV a luat o decizie de ultima ora

Vocea Romaniei, emisiune de talente care a avut premiera in 2011 in Romania, are parte de o schimbare importanta, dupa atatia ani in care apele au fost limpezi. PRO TV, decizie de ultima ora. Schimbare importanta la Vocea Romaniei Vocea Romaniei, de la PRO TV, concursul care aduna pe o scena talente si timbre speciale . continuă pe Playtech

Adevarul despre emisiunea Vocea Romaniei: Fanii au ramas masca atunci cand au aflat dezvaluirile facute de indragitul Pavel Bartos...

Dupa lansarea celui de-al noualea sezon Vocea Romaniei, prezentatorul emisiunii a facut o dezvaluire interesanta despre show-ul de la PRO TV. Pavel Bartos a dat din casa si a vorbit despre echipa care lucreaza.

Ce avere uriasa are Smiley. Juratul de la Vocea Romaniei sta intr-o casa de sute de mii de euro

Smiley este un om implinit pe toate planurile. Se bucura de celebritate, are emisiune la TV, canta in fata a mii de oameni pe scenele din intreaga tara si are o iubita care intoarce toate privirile cand apare la evenimentele publice. Si pentru ca trebuie sa se retraga in liniste dupa fiecare zi de munca, .

Cine este tatal fetitei lui Feli Donose. Concurenta lui Smiley de la Vocea Romaniei a tinut sa se afle chiar de la ea

Feli, artist si compozitor la HaHaHa Production, da un pas inapoi cand vine vorba despre viata personala. in ciuda zvonurilor, tatal fetitei artistei nu are nicio legatura cu muzica. Cine este barbatul? Cine este tatal fetitei lui Feli Donose Feli Donose, apreciata de multi pentru ca isi pune sufletul in versurile pieselor ei, ii tine .

Comisarul desemnat al Romaniei, Rovana Plumb, luat la intrebari in Parlamentul European

Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European JURI) a decis sa ii invite joi, 26 septembrie, pe Rovana Plumb si Laszlo Trocsanyi, comisarii europeni desemnati din partea Romaniei, respectiv a Ungariei, la o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )