Libnet.ro
UNICEF

15:00

Scoli construite recent cu fonduri europene, inchise din cauza scaderii numarului elevilor

Antena3 Antena3,
Scoli construite recent cu fonduri europene, inchise din cauza scaderii numarului elevilor

19 de unitati de invatamant din judetul Vaslui, unele construite recent cu fonduri europene, au fost inchise de autoritati, la inceputul noului an scolar, din cauza scaderii numarului de elevi si. continuă pe Antena3

Mai multe scoli si gradinite din Vaslui, inchise din cauza numarului mic de elevi

Un numar de 19 unitati de invatamant din judetul Vaslui, unele construite recent cu fonduri europene, au fost inchise de autoritati, in noul an scolar, pe fondul scaderii numarului de elevi si prescolari, transmite Mediafax.

VIDEO Interviu Marian Jean Marinescu: In cel mai optimist scenariu, Romania va putea accesa noile fonduri europene la sfarsitul anului 2014

Fondurile alocate Romaniei pentru perioada 2014-2020 vor putea fi accesate cel mai devreme, in opinia europarlamentarului Marian Jean Marinescu, la sfarsitul anului viitor. Aceasta din cauza intarzierii autoritatilor nationale in pregatirea documentelor, in special Acordul de Parteneriat. Marinescu a explicat pentru uelive. ro ca din cele doua surse, cumulat perioada 2007-2013 si 2014-2020) Romania va avea disponibile circa 10 miliarde de euro in fiecare din anii 2014 si 2015, dar, crede acesta, se pare ca nu vor putea fi cheltuiti.

Astra Giurgiu, sanctionata de UEFA din cauza datoriilor

Comisia de Control Financiar a Cluburilor CFCB) din cadrul Uniunii Asociatiilor Europene de Fotbal UEFA) a decis, astazi, sa sanctioneze clubul Astra Giurgiu din cauza datoriilor, arata sursele de presa.

Mai multi turisti au ramas blocati pe muntele Fagaras din cauza zapezii (VIDEO)

Mai multi turisti au ramas blocati pe muntele Fagaras, sambata, in timp ce incercau sa ajunga la Balea Lac, relateaza B1 TV. Turstii au ramas blocati pe munte, in zona Transalpina, din cauza.

Der Spiegel: Guvernul Ponta, tot mai subred din cauza disensiunilor pe tema Rosia Montana

Jurnalistii germani de la Der Spiegel sustin ca Guvernul Ponta nu va rezista in actuala formula lunile urmatoare, din cauza neintelegerilor din cadrul USL pe tema Rosia Montana. Actiunile Guvernului.

Iarna isi intra deja in drepturi: autoturisme blocate pe Transfagarasan din cauza zapezii

Sase autoturisme au ramas blocate pe DN 7 C Transfagarasan, judetul Arges, din cauza zapezii de pe sosea care atinge aproximativ patru centimetri, la fata locului fiind trimis un utilaj de deszapezire, scrie Mediafax .

Circulatie blocata pe Trasfagarasan din cauza ninsorii

Circula and tia pe DN 7C Transfagarasan este blocata pe tronsonul cuprins intre refugiul salvamont Cota 2000 si tunelul de la Balea Lac, din cauza zapezii depuse pe carosabil, mai multe autoturisme aflate in zona neputand sa-si continue deplasarea, informeaza Agerpres.

Circulatia pe Transfagarasan, BLOCATA din cauza ZAPEZII

Circulatia pe DN 7C Transfagarasan este blocata, sambata, pe tronsonul cuprins intre refugiul salvamont Cota 2000 si tunelul de la Balea Lac, din cauza zapezii depuse pe carosabil, mai multe autoturisme afla.

Oficialii vor sa reduca somajul in randul tinerilor sub 20% cu fonduri europene

Ministerul Tineretului si Sportului MTS) isi propune ca prin implementarea strategiei nationale pentru tineret, aflata in dezbatere publica, sa reduca somajul in randul tinerilor cu varste intre 15-24 de ani de la 22,7% la mai putin de 20%, pentru perioada 2014-2020, a declarat Cristian Cosmin, secretar de stat pe probleme de tineret in cadrul MTS din partea conservatorilor, duminica in cadrul unei conferinte de presa a PC.

Turistii din Acapulco, blocati din cauza inundatiilor, au fost evacuati

Cei 40. 000 de turisti blocati de o saptamana in celebra statiune Acapulco din cauza iunundatiilor devastatoare au fost evacuati cu mari eforturi. Autoritatile au reusit sa redeschida traficul pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )