Libnet.ro
UNICEF

00:08

Scoli inchise din cauza viscolului. Peste 1.200 de elevi si prescolari, nevoiti sa stea acasa

Antena3 Antena3,
Scoli inchise din cauza viscolului. Peste 1.200 de elevi si prescolari, nevoiti sa stea acasa

Trei unitati de invatamant din judetul Vaslui, intre care si un liceu din municipiul resedinta, sunt inchise, marti, din cauza vremii nefavorabile, peste 1. 200 de elevi si prescolari fiind nevoiti sa. continuă pe Antena3

Scoli si gradinite, inchise din cauza viscolului

Scolile si gradinitele din doua localitati sucevene au fost inchise astazi din cauza viscolului. Este vorba despre cursurile din localitatile Bainet si Vascauti, unde invata 134 de copii. Unitatile.

Galati: Un microbuz cu 26 de elevi nu si-a mai putut continua drumul din cauza viscolului

Un microbuz care transporta 26 de elevi spre casa, in localitatea Varlezi, din judetul Galati, nu si-a mai putut continua drumul, marti seara, din cauza viscolului puternic, acestia fiind cazati la spitalul din.

Circulatia rutiera spre Ranca a fost reinchisa din cauza viscolului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia rutiera spre Ranca a fost din nou inchisa, luni seara, din cauza viscolului, a zapezii si a vizibilitatii.

Doua scoli din Suceava, inchise din cauza viscolului

Scolile si gradinitele din satale Bainet si Vascauti, comuna Musenita, au fost suspendate, luni, din cazta conditiilor meteo nefavorabile. Din cauza viscolului, pe drumul judetean Zvoristea Fratautii Noi se circula cu dificultate.

Mai multe scoli din judetele Alba si Cluj, inchise din cauza conditiilor meteorologice

Vremea rea a prelungit vacanta elevilor din mai multe judete. Din cauza viscolului, sapte scoli din judetele Alba si Cluj sunt in continuare inchise, dupa ce, in prima faza, la alte 21 de unitati scolare.

Drumul catre Ranca a fost inchis din cauza viscolului

Drumul dintre Novaci si Ranca a fost inchis in jurul orei 13,30 din cauza viscolului puternic. in zona montana Ranca se mai afla cateva sute de turisti care trebuie sa coboare.

Peste 20 scoli din noua judete, inchise luni, din cauza vremii. 14 isi reiau activitatea marti

21 de unitati de invatamant preuniversitar din noua judete nu au facut ore luni, din cauza vremii nefavorabile, 14 dintre acestea urmand sa-si reia activitatea marti, potrivit estimarilor inspectoratelor.

Ministerul Educatiei: 21 de scoli din 9 judete au fost inchise astazi, din cauza conditiilor meteorologice

Ministerul Educatiei anunta ca 21 de scoli din judetele Alba, Braila, Cluj, Mures, Vaslui, Ialomita, Iasi, Sibiu si Suceava au fost inchise astazi, 5 ianuarie, din cauza conditiilor meteorologice. Inspectoratele scolare judetene estimeaza ca marti vor ramane inchise 7 scoli din judetele Alba si Cluj. Orele pierdute vor fi recuperate, dupa un grafic aprobat de inspectoratele scolare, precizeaza Ministerul.

Scoli inchise de vremea rea

Mai multe scoli si gradinite din Cluj si Vaslui au fost inchide, marti, din cauza vremii nefavorabile care a facut ca drumurile spre unitatile de invatamant sa fie impracticabile.

Sectoarele 1, 5 si 6, fara apa calda si caldura, din cauza unei avarii la CET Grozavesti

RADET informeaza ca, din cauza unei avarii survenite la CETGrozavesti, SC Electrocentrale SA a oprit furnizarea energiei termice de la aceasta centrala catre Regia Autonoma de Distributie a Energiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )