Libnet.ro
UNICEF

08:30

Scriitorul Salman Rushdie: Atunci cand oamenii din Stat Islamic se arunca in aer, ei o fac strigand Allahu Akbar. Cum se poate spune ca acest lucru nu are nimic de-a face cu islamul?

România Liberă România Liberă,
Scriitorul Salman Rushdie: Atunci cand oamenii din Stat Islamic se arunca in aer, ei o fac strigand Allahu Akbar. Cum se poate spune ca acest lucru nu are nimic de-a face cu islamul?

Scriitorul britanic Salman Rushdie sustine ca Occidentul trebuie sa inceteze cu aceasta orbire stupida in fata jihadismului, sustinand ca nu are nimic de-a face cu islamul. continuă pe România Liberă

Salman Rushdie: Trebuie oprita aceasta orbire prosteasca ce consta in a spune ca jihadismul nu are nicio legatura cu islamul

Celebrul scriitor Salman Rushdie afirma, intr-un interviul pentru revista franceza l'Obs, ca trebuie oprita aceasta orbire prosteasca ce consta in a spune ca jihadismul nu are nicio legatura cu islamul, scrie AFP.

Greseala pe care o facem atunci cand ne spalam pe dinti. Ne distruge dantura

Multi dintre noi facem o greseala atunci cand ne spalam pe dinti, fara sa stim. De obicei, ne spalam pe dinti cu apa rece. Potrivit stomatologilor, o greseala si mai mare ar fi sa ne.

Salman Rushdie denunta orbirea stupida a Occidentului in fata jihadismului

Scriitorul britanic Salam Rushdie, autorul cartii Versetele satanice, a afirmat intr-un interviu publicat joi de LObs ca trebuie oprita orbirea stupida privind jihadismul, care consta in a spune ca asta nu are nimic de-a face cu islamul, noteaza France-Presse.

Caru' cu vedete:Cine este femeia care il insoteste mereu pe Florin Piersic, atunci cand nevasta e la Cluj; Vedeta de la noi, prinsa in valtoarea atentatului de la Londra;Ce bijuterie si-a pus Razvan Ciobanu in sfarc

Antonia a incins atmosfera intr-o rochie transparenta. Antonia a incins atmosfera intr-o rochie transparenta, din dantela neagra. Artista a postat pe contul de. Hotii l-au pradat pe fostul primar in toiul unei nunti! Oana si Viorel Lis, in pericol. Oana si Viorel Lis au trecut prin momente de cosmar in noaptea de.

Gabriela Firea, noi critici la adresa Cabinetului Grindeanu: Este firesc ca un Guvern politic sa fie supus evaluarii partidelor din coalitie. Am castigat pe un program de guvernare care trebuie respectat ad literam. Nu oamenii din Guvern raspund, ci part

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marti, cu referire la criticile sale recente la adresa Guvernului Grindeanu, ca Nu am facut decat sa exprim public relatiile pe care le avem, noi alesii locali, cu Guvernul. Nu mi-am permis sa tac, sa ascund relatiile pe care le avem. Gabriela Firea a adaugat ca Este firesc ca un Guvern politic sa fie supus unei evaluari de catre presedintii partidelor din coalitie. Am castigat pe un program de guvernare care trebuie respectat ad literam. Nu oamenii din Guvern raspun, ci noi ca partid.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )