Libnet.ro
UNICEF

07:00

Scrisoarea deschisa a Diasporei, adresata presedintelui ales Klaus Iohannis: ce ii transmit romanii din afara tarii

Adevărul Adevărul,
Scrisoarea deschisa a Diasporei, adresata presedintelui ales Klaus Iohannis: ce ii transmit romanii din afara tarii

Intr-o scrisoare deschisa adresata presedintelui ales al Romaniei, Klaus Iohannis, mai multe organizatii din Diaspora ii transmit felicitari liderului liberal, dar si o serie de solicitari. continuă pe Adevărul

Prioritatile presedintelui ales, Klaus Iohannis. Ce le ureaza primarilor traseisti

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, de la Palatul Parlamentului, ca alianta electorala pe care a coprezidat-o, ACL, si-a incheiat misiunea, si acum a ramas doar.

UPDATE. Presedintele ales, Klaus Iohannis, a ajuns la Palatul Elisabeta, pentru a lua masa cu Regele Mihai

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a ajuns la Palatul Elisabeta, pentru a lua masa cu Regele Mihai, la invitatia Majestatii sale. ---Casa Regala si-a deschis portile pentru romanii care au vrut sa.

Alegeri prezidentiale 2014. Romanii din Noua Zeelanda au ales Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a castigat in Noua Zeelanda cu 94% din voturi. Iohannis s-a clasat pe primul loc si in turul I in Noua Zeelanda.

Scrisoare deschisa a mai multor organizatii catre Iohannis: Regretam ca in campanie subiectul TTIP nu a aparut absolut deloc in dezbaterea publica

Mai multe organizatii care se recomanda drept reprezentante ale unor comunitati de romani din strainatate au transmis o scrisoarea deschisa adresata presedintelui ales, Klaus Iohannis. Romanii din Diaspora nu va incredinteaza un cec in alb, sustin aceste organizatii, care vorbesc despre o tara care nu isi pune pe tava, tuturor corporatiilor, resursele si care nu este un stat furnizor de materie prima si mana de lucru ieftina.

Scrisoare deschisa a mai multor organizatii de romani din diaspora catre Iohannis: Regretam ca in campanie subiectul TTIP nu a aparut absolut deloc in dezbaterea publica

Mai multe organizatii care sustin ca reprezinta romanii din diaspora au transmis o scrisoarea deschisa adresata presedintelui ales, Klaus Iohannis. Romanii din Diaspora nu va incredinteaza un cec in alb, sustin aceste organizatii, care vorbesc despre o tara care nu isi pune pe tava, tuturor corporatiilor, resursele si care nu este un stat furnizor de materie prima si mana de lucru ieftina.

Rares Bogdan anunta ca nu va fi consilierul lui Klaus Iohannis

Rares Bogdan, realizator la Realitatea TV, a anuntat marti pe contul sau de Facebook ca nu va deveni consilierul presedintelui ales, Klaus Iohannis. Nu imi las Studioul, masuta mea si camerele de luat vederi de la Jocuri de putere pentru nimic in lume!, a scris Rares Bogdan. Potrivit surselor HotNews. ro, si Andrei Plesu ar fi refuzat postul de consilier, propus inca inainte de alegeri. EvZ. ro a scris marti ca Rares Bogdan si Andrei Plesu s-ar numara printre viitorii consilieri ai lui Iohannis.

Klaus Iohannis a castigat cu 94% din voturi in Noua Zeelanda

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a castigat in Noua Zeelanda cu 94% din voturi. Iohannis s-a clasat pe primul loc si in turul I in Noua Zeelanda.

UPDATE. Klaus Iohannis il invita pe Regele Mihai la investitura sa

UPDATE - Presedintele ales, Klaus Iohannis, il invita pe Regele Mihai la ceremonie de investitura a sa in functia de presedinte. Invitatia vine dupa ce Iohannis a fost invitat, la randul sau, la o masa festi.

Klaus Iohannis si-a lansat biografia: Nu o sa gasiti senzational in cartea mea

Presedintele ales Klaus Iohannis si-a lansat, miercuri, la targul de carte Gaudeamus, volumul autobiografic Pas cu pas. El si-a avertizat cititorii ca nu vor gasi senzationalul in cartea lui, conform Hotnews. ro.

Klaus Iohannis, intampinat cu aplauze la Primaria Sibiu (VIDEO)

Presedintele ales Klaus Iohannis a fost intampinat cu aplauze, luni seara, la iesirea din Primaria Sibiu. intrebat ce le-a spus colegilor de la Primarie, el a raspuns: Le-am spus ca ultimii 14 ani petrecuti .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )