Libnet.ro
UNICEF

10:00

Scrisoarea de ramas-bun a lui Voiculescu: isi cere scuze in ziua sentintei

România Liberă România Liberă,
Scrisoarea de ramas-bun a lui Voiculescu: isi cere scuze in ziua sentintei

Dan Voiculescu si-a cerut scuze in ziua sentintei fata de persoanele atrase fara vina lor in procesul ICA si spune ca regreta tararea unor oameni nevinovati in acest proces. continuă pe România Liberă

Rusia: Ministrul adjunct al economiei isi cere scuze pentru deciziile stupide ale guvernului

Ministrul adjunct al economiei a starnit o polemica in Rusia dupa ce a publicat miercuri, pe Facebook, un mesaj in care isi cere scuze pentru politicile stupide ale guvernului si afirma ca acestea vor fi daunatoare economiei rusesti, transmite AFP.

Rusia: Ministrul adjunct al Economiei isi cere scuze pentru politicile stupide ale Guvernului

Un ministru adjunct din Rusia a generat o polemica, miercuri, publicand pe retelele de socializare scuze pentru politicile stupide ale Guvernului, si a afirmat ca acestea vor afecta economia Rusiei, relateaza AFP.

Un oficial rus isi cere scuze pentru politicile stupide ale Guvernului

Un ministru adjunct din Rusia a generat o polemica, miercuri, dupa ce a publicat pe retelele de socializare scuze pentru politicile stupide ale Guvernului, relateaza Mediafax.

Un ministru din Rusia isi cere scuze pentru politicile stupide ale Guvernului

Un ministru adjunct din Rusia a generat o polemica, miercuri, publicand pe retelele de socializare scuze pentru politicile stupide ale Guvernului, si a afirmat ca acestea vor afecta economia Rusiei, relateaza.

Investigatie RISE Project: Firma Crescent Austria, companie aflata la temelia imperiului politico-financiar al lui Dan Voiculescu, isi gaseste radacinile in colaborarea acestuia cu Securitatea

RISE Project scrie, marti, despre secretele din Austria ale lui Dan Voiculescu si adevarul despre Crescent. RISE Project sustine ca a obtinut zeci de documente din arhive si baze de date ale mai multor tari, care arata, pas cu pas, cum a devenit Dan Voiculescu oligarhul de astazi. Din acestea rezulta ca firma Crescent Austria, companie care se afla la temelia imperiului politico-financiar al omului de afaceri, isi gaseste radacinile in colaborarea lui Dan Voiculescu cu Securitatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )