Libnet.ro
UNICEF

22:30

Scrisoarea unui barbat divortat catre cei care sunt casatoriti inca

Antena3 Antena3,
Scrisoarea unui barbat divortat catre cei care sunt casatoriti inca

Un barbat care abia a divortat, pe nume Gerald Rogers a scris un mesaj impresionant pentru cei care inca sunt casatoriti. A inteles ce a pierdut abia dupa divort. Lectiile sunt excepsionale si. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru cei care vor sa-si cumpere o locuinta prin Prima Casa: Patru banci vor sa renunte la program (VIDEO)

Vesti proaste pentru cei care vor sa-si cumpere o locuinta prin Prima Casa. Patru banci renunta la acest program. Analistii financiari spun ca programul Prima Casa este un produs ieftin care nu aduce profit.

Dacian Ciolos: Puteti refuza sa dati copie legalizata la scoala; trimiteti-i la ministru pe cei care va cer asta

Parintii carora li se cer copii legalizate la scoli pot refuza acest lucru, intrucat procedura s-a schimbat, a afirmat sambata premierul Dacian Ciolos, intr-un comentariu pe Facebook. Ciolos raspunde unui utilizator de Facebook care-l trimitea la Bruxelles: Nicio grija, nu merg nicaieri. Mai am treaba aici.

Facilitati fiscale pentru salariati cercetare dezvoltare. Care sunt elementele esentiale la care trebuie sa fim atenti plus un exemplu concret de calcul

Prin OUG 32/2016 pentru completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal si reglementarea unor masuri financiar-fiscale, publicata in MOf nr 488 din 30 iunie 2016, s-a prevazut ca incepand cu veniturile aferente lunii august 2016, persoanele fizice care obtin venituri din salarii si asimilate salariilor ca urmare a desfasurarii activitatii de cercetare-dezvoltare aplicativa si/sau de dezvoltare tehnologica sunt scutite de la plata impozitului pe venit, urmand ca prin OMFP sa fie aduse lamuriri in acest sens.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )