Libnet.ro
UNICEF

20:00

Scrisoarea unui roman din Italia catre presedintele Klaus Iohannis: Dizolvati Parlamentul! Haideti sa mergem spre o viata normala

Adevărul Adevărul,
Scrisoarea unui roman din Italia catre presedintele Klaus Iohannis: Dizolvati Parlamentul! Haideti sa mergem spre o viata normala

Reactia tarzie si slaba a presedintelui Klaus Iohannis pe Facebook dupa votul care ii asigura lui Dan Sova superimunitatea a creat rumoare pe Internet. Romanii sunt dezamagiti de faptul ca presedintele nu a facut altceva decat sa posteze cateva randuri pe o retea de socializare. continuă pe Adevărul

Judecatorul Petru Rus, condamnat definitiv pentru coruptie, eliberat din functie de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a eliberat luni din functie pe judecatorul Petru Rus de la Judecatoria Nasaud, condamnat definitiv in 12 martie pentru ca ar fi redactat o incheiere de sedinta falsa,.

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa vor participa la dineul organizat de ziua Principesei Margareta

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, vor participa, la invitatia Familiei Regale, la dineul oficial care va avea loc, miercuri seara, la Castelul Peles, cu ocazia zilei de nastere a.

Presedintele Klaus Iohannis participa marti la bilantul SRI pe 2014

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti, la bilantul SRI pe anul 2014. Conform Administratiei Prezidentiale, seful statului urmeaza sa participe, de la ora 11. 00, la evenimentul organizat la sediul.

Furtunile din Italia au dat peste cap reteaua de transporturi

Ploile torentiale si rafalele puternice de vant din Italia, au perturbat traficul aerian, maritim si rutier, transmite ANSA, potrivit mediafax. Rafale de vant de nivelul 8 s-au produs in Golful Napoli, situat in.

Dialog despre iertare la Institutul Cultural Roman din Londra

Azi, de Bunavestire, Institutul Cultural Roman din Londra gazduieste un dialog despre iertare, privita prin prisma unor tragedii contemporane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )