Libnet.ro
UNICEF

08:30

Seara de vis in Liga Europa. Rusescu, primele goluri pentru Sevilla. Nicolita a marcat si el. Ce-au facut ceilalti romani

Adevărul Adevărul,
Seara de vis in Liga Europa. Rusescu, primele goluri pentru Sevilla. Nicolita a marcat si el. Ce-au facut ceilalti romani

Raul Rusescu a spart gheata la noua sa echipa. Fostul atacant al Stelei a inceput ca titular in aceasta seara, la Sevilla, in returul din deplasare cu Mladost Podgorica, si a reusit sa inscrie doua goluri!. continuă pe Adevărul

Petrolul, Pandurii si Astra au strans deja sume frumusele in Liga Europa si tintesc milioanele din grupe

UEFA a publicat joi lista cu sumele pe care echipele participante in Liga Europa le pot castiga. Participand in faza preliminariilor, echipele romanesti Petrolul Ploiesti, Pandurii Targu Jiu si Astra Giurgiu au strans deja sume frumusele, iar in fata au si mai multe posibilitati.

Batalia pentru Liga Europa: Astra, Petrolul si Pandurii lupta azi pentru un loc in play-off.

Echipele romanesti din preliminariile Ligii Europa au in aceasta seara trei meciuri importante, de care depinde parcursul lor in cupele europene, dar si coeficientul pe ca fotbalul romanesc il va primi din partea UEFA. Daca Astra este cu un picior in play-off, Pandurii si Petrolul vor avea meciuri extrem de dificile in deplasare. Astra Giurgiu - Trencin ora 19. 00, TV: Digi Sport 1) 3-1 tur) Giurgiuvenii si-a asigurat deja prezenta in urmatoarea etapa a preliminariilor Ligii Europa, dupa ce .

LIVE 12:45 Tragere la sorti pentru Steaua in Liga Campionilor si Petrolul, Pandurii si Astra in Liga Europa

Vineri, de la ora 12:45, incep emotiile pentru echipele romanesti din cupele Europene. Steaua intra prima in urne de la ora 12:45, pentru tragerea la sorti din Liga Campionilor, urmata de tragerea la sorti din Liga Europa, acolo unde le avem pe Petrolul, Pandurii si Astra.

Liga Europa: Pandurii a invins Hapoel Tel-Aviv si s-a calificat in play-off

Pandurii Targu Jiu s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 2-1, formatia israeliana Hapoel Tel-Aviv, in mansa secunda a turului trei preliminar al.

Liga Europa: Astra Giurgiu a remizat cu AS Trencin, scor 2-2, si s-a calificat in play-off

Astra Giurgiu s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a terminat la egalitate, joi, pe Arena Nationala din Bucuresti, scor 2-2, cu formatia slovaca AS Trencin, in mansa secunda a turului trei.

Liga Europa: Astra Giurgiu a remizat cu AS Trencin si s-a calificat in play-off

Astra Giurgiu s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a terminat la egalitate, joi, pe Arena Nationala din Bucuresti, scor 2-2, cu formatia slovaca AS Trencin, in mansa secunda a turului trei.

Lumea a banuit, acum s-a si demonstrat minunea feroeza. Doi arbitri au recunoscut ca au influentat rezultatul unei meci in care a fost implicata o fosta adversara a Petrolului in Liga Europa

Petrolul se pregatea de o infruntare cu finlandezii de la Inter Turku, in al doilea tur preliminar al Ligii Europa, si s-a trezit cu feroezii de la Vikingur. Unii fani ailupilor galbeni chiar se pregateau de o deplasare in Finlanda, eliminarea lui Inter Turku de catre Vikingur fiind considerata aproape o minune.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )