Libnet.ro
UNICEF

10:30

Sebastian Ghita, incarcerat la Belgrad: Cum arata penitenciarul in care se afla fostul deputat (VIDEO)

B1 B1,
Sebastian Ghita, incarcerat la Belgrad: Cum arata penitenciarul in care se afla fostul deputat (VIDEO)

Au trecut cinci zile de cand Sebastian Ghita este incarcerat la Belgrad, iar autoritatile din Romania nu au trimis inca cererea de extradare. Fostul deputat este incarcerat la. continuă pe B1

Ce l-a tradat, de fapt, pe Sebastian Ghita in fata politistilor sarbi

Acoperirea lui Sebastian Ghita, care circula in Serbia cu un acte sarbesti, a cazut imediat la un simplu control de rutina pe care pana in noaptea de 13 spre 14 aprilie a.

Extradarea lui Sebastian Ghita: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca asteapta o incheiere de la instanta de judecata din Romania. Nu vom intarzia nici un minut

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca Ministerul Justitiei asteapta in acest moment o incheiere din partea unei instante de judecata romane privind procedura de extradare a lui Sebastian Ghita din Serbia. Din momentul in care o vom avea, nu vom intarzia nici un minut, a spus Tudorel Toader. Vom reveni.

Situatie disperata pentru Sebastian Ghita in inchisoarea de la Belgrad. Ce s-a intamplat in ziua de Paste

Este pentru prima oara cand milionarul se afla incarcerat. Reporterii Observator au aflat ca mai sta in celula cu alti doi detinuti. Serbia incearca sa intre in UE, iar.

Nepotriviri in informatii privind situatia lui Sebastian Ghita

Politia romana sustine ca Ghita va sta la arest 18 zile, Romania tv, citand curtea suprema de la Belgrad, precizeaza ca este vorba de 60 de zile --------- * ACTUALIZARE 08:35 Controverse privind situatia lui Sebastian Ghita Curtea Suprema de la Belgrad a infirmat, pentru Romania TV, termenul pe care l-a anuntat IGPR ieri, precizand ca masura de arest preventiv este pe 60 de zile, iar ca autoritatile romane au la dispozitie 18 zile pentru a trimite documentele necesare demararii operatiunii de extradare. ---------- *Politia romana sustine ca Ghita va sta la arest 18 zile Politia Romana anunta ca autoritatile sarbe au informat ca inculpatul Sebastian Ghita a fost arestat in Republica Sarba, pe o perioada de 18 zile in vederea extradarii, incepand cu 14 aprilie. GPR a precizat, ieri, ca fotografia inculpatului Ghita Sebastian a figurat pe site-ul institutiei pana in momentul in care s-a primit din partea autoritatilor sarbe confirmarea oficiala ca acesta a fost arestat in vederea extradarii.

Imagini in exclusivitate din arestul unde a fost incarcerat Sebastian Ghita

Antena 3 a prezentat imagini in exclusivitate din locul unde este incarcerat Sebastian Ghita. Penitencirul ofera conditii mai mult decat decente. Sunt trupe Care concerteaza pentru detinuti.

Momente crunte pentru Sebastian Ghita in puscarie. Ce a patit in arestul din Belgrad

Sebastian Ghita isi va petrece Pastele in arestul politiei din Belgrad. Va sta acolo in urmatoarele doua luni, dupa ce a prezentat acte de identitate false atunci cand a fost.

Sebastian Ghita, interogat timp de 11 ore in Serbia. Afaceristul isi va petrece Pastele in arestul politiei din Belgrad

Sebastian Ghita isi va petrece Pastele in arestul politiei din Belgrad. Va sta acolo in urmatoarele doua luni, dupa ce a prezentat acte de identitate false atunci cand a fost.

Extradarea lui Sebastian Ghita s-a impotmolit la Bucuresti

Ministerul Justitiei nu a finalizat inca centralizarea documentelor pe care trebuie sa le trimita la Belgrad odata cu cererea de extradare a fostului deputat Sebastian Ghita, astfel incat fugarul sa poata fi adus in tara. intre timp, Politia de Frontiera a demarat o ancheta pentru a stabili cum a reusit Ghita sa plece din tara, desi era dat in consemn la frontiera.

Traian Basescu, despre extradarea lui Sebastian Ghita: Parlamentul si presedintele Iohannis trebuie sa ceara institutiilor de forta un regim anume pentru Ghita

Fostul presedinte al Romaniei si seful PMP, Traian Basescu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar tebui sa se implice in extradarea si protejarea ulterioara a fostului deputat Sebastian Ghita, arestat preventiv la Belgrad, la patru luni de la disparitie.

Cum poate fi extradat Sebastian Ghita si cine ar putea da peste cap planurile autoritatilor romane

Zi decisiva pentru fostul deputat Sebastian Ghita, aflat in arestul central din Belgrad. Curtea Suprema din Serbia este solicitata, marti, sa confirme mandatul de arestare internationala emis pe numele fugarului, dupa care autoritatile romane vor putea incepe demersurile pentru extradarea acestuia.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )