Libnet.ro
UNICEF

09:00

Sebastian Ghita ramane sub control judiciar

Antena3 Antena3,
Sebastian Ghita ramane sub control judiciar

Procurorii DNA Ploiesti au prelungit, vineri, masura controlului judiciar fata de deputatul Sebastian Ghita in dosarul Hidro Prahova, in care este acuzat de sprijinirea unui grup infractional organizat,. continuă pe Antena3

Darius Valcov ramane sub control judiciar

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov ramane sub control judiciar. Magistratii de la Curtea Suprema au decis mentinerea acestei masuri atat pentru el cat si pentru ceilalti inculpati din dosar. Fostul.

Tribunal Constanta: Mircea Basescu ramane sub control judiciar, dar poate parasi judetul, nu si tara

Mircea Basescu ramane sub control judiciar si poate parasi judetul Constanta fara incuviintarea instantei, insa nu poate pleca din Romania, potrivit deciziei judecatorilor Tribunalului Constanta,.

Mircea Basescu ramane sub control judiciar si poate pleca din judet, nu si din tara

Mircea Basescu ramane sub control judiciar si poate parasi judetul Constanta fara incuviintarea instantei, insa nu poate pleca din Romania, potrivit unei decizii a judecatorilor Tribunalului Constanta,.

Tudor Pendiuc a fost eliberat din arestul preventiv si pus sub control judiciar

Primarul suspendat al municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, a fost eliberat din arest si pus sub control judiciar. Pendiuc a fost trimis in judecata de DNA pe 20 martie sub acuzatia de luare de mita si abuz in.

Inculpatii din dosarul Lukoil raman sub control judiciar

Cele sase persoane cu functii de conducere in SC Petrotel Lukoil trimise in judecata pentru infractiuni la legea societatilor comerciale raman sub control judiciar, dupa ce Curtea de Apel Ploiesti a respins cererile lor de revocare a masurii preventive.

Prostituata din Galati care a escrocat un belgian de 210.000 de euro ramane sub control judiciar

Judecatorii de la Tribunalul Galati au decis, pe 11 august 2015, sa mentina pentru 60 de zile masura controlului judiciar pentru Cristina Alina Vrabie, o juna galateanca de 27 de ani, care este acuzata de inselaciune si spalare de bani.

Primarul suspendat al Pitestiului, Tudor Pendiuc, a scapat de arest si se afla sub control judiciar

Edilul sef al Pitettiului, retinut in toamna anului trecut intr-un dosar de coruptie legat de transportul public local de calatori, a iesit vineri din arest si va fi cercetat sub control judiciar.

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu, eliberat. El va fi cercetat sub control judiciar

Iulian Badescu, fostul primar al Municipiului Ploiesti, va fi eliberat, urmand sa fie cercetat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu. Decizia de joi a magistratilor Curtii Supreme este definitiva.

Marian Vanghelie vrea sa fie pus sub control judiciar, ca sa aiba grija de Oana Mizil

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, le-a cerut, joi, magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti sa-i inlocuiasca arestul la domiciliu cu masura controlului judiciar, ca sa poata avea grija de Oana Niculescu Mizil, deoarece, potrivit lui, exista posibilitatea ca aceasta sa nasca prematur si sa apara probleme medicale.

Suceava: O femeie este cercetata sub control judiciar dupa ce ar fi luat 1.500 de euro pentru a interveni intr-un dosar de pensionare

Procurorii au dispus, marti, punerea in miscare a actiunii penale si au instituit masura controlului judiciar pentru 60 de zile fata de o femeie din Suceava, pentru trafic de influenta in forma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )