Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sechestru pe bunurile Rompetrol, intr-un nou dosar initiat de DIICOT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sechestru pe bunurile Rompetrol, intr-un nou dosar initiat de DIICOT

ACTUALIZARE 18:38 KMGI: Citarea in dosarul DIICOT poate avea un impact negativ semnificativ asupra obiectivelor strategice si a planurilor de dezvoltare ale companiei in Romania KMG International sustine ca citarea companiilor din cadrul grupului, inclusiv a societatii Rompetrol Rafinare, ca parti in dosarul DIICOT poate avea un impact negativ semnificativ asupra obiectivelor strategice si a planurilor de dezvoltare ale grupului in tara noastra, potrivit unui comunicat remis redactiei. * ACTUALIZARE 12:45 DIICOT: 14 persoane urmarite penal in dosarul Rompetrol *ACTUALIZARE 12:30 Procurorii DIICOT au pus sechestre de 3 miliarde de lei pe actiunile rafinariei Petromidia si pe conturile unor persoane fizice si au deschis un nou dosar penal ce vizeaza modul in care s-a facut privatizarea rafinariei *ACTUALIZARE 10:02 Actiunile Rompetrol Rafinare RRC) au fost suspendate de la tranzactionarea pe Bursa de Valori Bucuresti . continuă pe Ziarul Bursa

Sechestru pe bunurile Rompetrol, intr-un nou dosar initiat de DIICOT

ACTUALIZARE 10:02 Actiunile Rompetrol Rafinare RRC) au fost suspendate de la tranzactionarea pe Bursa de Valori Bucuresti. Procurorii vor pune sechestru pe bunurile Rompetrol. Sunt vizate rafinaria Petromidia si benzinariile companie, transmite Digi24. ro. Este vorba despre un dosar disjuns dintr-un altul in care mai multe persoane au fost condamnate definitiv si in care a fost judecat si omul de afaceri Dinu Patriciu. in cazul acestuia, procesul penal s-a incheiat in urma decesului.

Sechestru pe bunurile Rompetrol, intr-un nou dosar initiat de DIICOT

ACTUALIZARE 12:45 DIICOT: 14 persoane urmarite penal in dosarul Rompetrol Procurorii DIICOT au anuntat, astazi, ca, pe 22 aprilie, au dispus schimbarea incadrarii juridice si efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de un numar de 14 suspecti, in dosarul Rompetrol, pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, abuz in serviciu, complicitate la abuz in serviciu, inselaciune, complicitate la inselaciune, delapidare, complicitate la delapidare, evaziune fiscala, complicitate la evaziune fiscala, spalare de bani, manipularea pietei de capital prin tranzactii sau ordine de tranzactionare: a) care dau sau ar putea da semnale false sau care induc in eroare in legatura cu cererea, oferta sau pretul instrumentelor financiare b) care mentin prin actiunea uneia sau a mai multor persoane actionand impreuna, pretul unuia sau al mai multora instrumente financiare, la un nivel anormal ori artificial, utilizare a informatiei privilegiate. *ACTUALIZARE 12:30 Procurorii DIICOT au pus sechestre de 3 miliarde de lei pe actiunile rafinariei Petromidia si pe conturile unor persoane fizice si au deschis un nou dosar penal ce vizeaza modul in care s-a facut privatizarea rafinariei. *ACTUALIZARE 10:02 Actiunile Rompetrol Rafinare RRC) au fost suspendate de la tranzactionarea pe Bursa de Valori Bucuresti. Procurorii vor pune sechestru pe bunurile Rompetrol. Sunt vizate rafinaria Petromidia si benzinariile companie, transmite Digi24. ro. Este vorba despre un dosar disjuns dintr-un altul in care mai multe persoane au fost condamnate definitiv si in care a fost judecat si omul de afaceri Dinu Patriciu. in cazul acestuia, procesul penal s-a incheiat in urma decesului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )