Libnet.ro
UNICEF

06:00

Secretara directorului general al OPCOM, retinuta pentru inselarea unor unitati bancare. Ea ar fi emis adeverinte false

Adevărul Adevărul,
Secretara directorului general al OPCOM, retinuta pentru inselarea unor unitati bancare. Ea ar fi emis adeverinte false

Secretara directorului general al OPCOM, operatorul pietei de energie electrica si gaze naturale, a fost retinuta, impreuna cu alte trei persoane, dupa ce ar fi emis mai multe adeverinte de salariu false, care au fost folosite pentru inselarea unor unitati bancare. continuă pe Adevărul

Secretara directorului general al OPCOM, retinuta dupa ce ar fi emis mai multe adeverinte de salariu false

Secretara directorului general alOPCOM a fost retinuta, marti, dupa ce ar fi emis mai multe adeverinte de salariu false, inseland astfel mai multe unitati bancare, scrie Mediafax. Margareta Stancu,.

Judecatorul Stan Mustata, care ar fi urmat sa se pronunte in dosarul Dan Voiculescu - ICA, este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat si de solicitarea de bani pentru pronuntarea unor sentinte favorabile

Judecatorul Stan Mustata este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat si de faptul ca a solicitat, prin intermediul altor persoane, sume de bani pentru obtinerea unor sentinte judecatoresti favorabile, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. Gruparea din care este acuzat judecatorul ca ar face parte ar fi solicitat bani inclusiv pentru pronuntarea unei solutii favorabile pentru o persoana condamnata in Dosarul Transferurilor.

Avocata de la Baroul Bucuresti, retinuta pentru luare de mita si trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Timisoara au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a inculpatei Ramona-Elena Joldes, avocata in cadrul Baroului Bucuresti, in sarcina careia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta, potrivit unui comunicat al DNA, remis, marti, Romania libera.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )