Libnet.ro
UNICEF

20:00

Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow, vine intr-o vizita oficiala la Chisinau

Adevărul Adevărul,
Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow, vine intr-o vizita oficiala la Chisinau

Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow, se va afla la Chisinau in perioada 12-14 mai. Oficialul va avea intrevederi cu presedintele tarii, Nicolae Timofti, cu presedintele Parlamentului, Igor Corman, cu prim-ministrul Iurie Leanca si viceprim-ministrul, ministrul de Externe Natalia Gherman. continuă pe Adevărul

Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow, se afla intr-o vizita oficiala la Chisinau

Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow, se va afla la Chisinau in perioada 12-14 mai. Oficialul va avea intrevederi cu presedintele tarii, Nicolae Timofti, cu presedintele Parlamentului, Igor Corman, cu prim-ministrul Iurie Leanca si viceprim-ministrul, ministrul de Externe Natalia Gherman.

Secretarul general al NATO: Vizita lui Vladimir Putin in Crimeea este nepotrivita

Vizita presedintelui rus Vladimir Putin in Crimeea este nepotrivita, considera secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, informeaza AFP, citata de Mediafax. Declaratia a fost facuta in Estonia, la.

Secretarul general al NATO avertizeaza cu privire la incercari de a aduce Transnistria mai aproape de Rusia

Adjunctul secretarului general al NATO Alexander Vershbow a avertizat sambata cu privire la incercari de sustinere a rebelilor prorusi in Republica Moldova, in contextul in care Kievul depune eforturi sa reprime o revolta separatista in estul Ucrainei, relateaza postul RFE/RL in pagina elctronica.

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen - vizita in Romania in perioada 15-16 mai

Seecretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, va face o vizita in Romania, in perioada 15-16 mai, au precizat, luni, surse oficiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )