Libnet.ro
UNICEF

18:30

Secretarul general al NATO: Nu cred ca exista o solutie militara pentru Siria. Este strigator la cer ce se intampla acolo

Adevărul Adevărul,
Secretarul general al NATO: Nu cred ca exista o solutie militara pentru Siria. Este strigator la cer ce se intampla acolo

Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al NATO, a declarat astazi la Bucuresti ca situatia din Siria, unde au murit zeci de mii de oameni si alte cateva milioane au fost nevoiti sa fuga din tara, este strigatoare la cer, adaugand ca nu crede ca solutia este o interventie militara. continuă pe Adevărul

Secretarul general NATO, primit la Cotroceni de presedintele Basescu.

Anders Fogh Rasmussen, secretarul general NATO, a fost primit la Palatul Cotroceni de presedintele Traian Basescu, informeaza Mediafax. Cei doi oficiali urmeaza sa sustina si o declaratie de presa la finalul convorbirilor. De asemenea, secretarul general NATO va participa impreuna cu presedintele Traian Basescu si la un dejun oficial oferit la Palatul Cotroceni. Rasmussen va merge apoi la Universitatea din Bucuresti, unde i se va acorda titlul de Doctor Honoris Causa. Oficialul NATO aflat .

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, face vineri o vizita la Bucuresti

Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al NATO, va face vineri o vizita la Bucuresti, unde va avea intalniri cu presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, urmand sa ii fie decernat si titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucuresti, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

UPDATE 12:13 Secretarul general al NATO, intampinat de presedintele Traian Basescu la Palatul Cotroceni

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, si-a inceput, vineri dimineata, vizita oficiala la Bucuresti, fiind primit la sediul MAE de catre seful diplomatiei romane, Titus Corlatean, potrivit Mediafax. Rasmussen a ajuns la Palatul Victoria, unde se intalneste cu premirul Victor Ponta, informeaza Agerpres. UPDATE 12:13 Secretarul general al NATO a ajuns la Palatul Cotroceni, unde a fost intampinat de presedintele Traian Basescu, potrivit B1TV. UPDATE 12:12 Rasmusen, in timpul intalnirii cu Ponta: Romania acorda importanta deosebita modului in care abordam provocarile la adresa securitatii.

Secretarul general al NATO, in vizita oficiala in Romania. Rasmussen se intalneste vineri cu Basescu si cu Ponta

Secretarul general al Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord NATO), Anders Fogh Rasmussen, se va afla joi si vineri in Romania, intr-o vizita oficiala efectuata la invitatia presedintelui Traian Basescu, informeaza Administratia Prezidentiala. Potrivit sursei citate, Rasmussen se va intalni vineri, la ora 11. 45 cu premierul Victor Ponta, iar la ora 13. 00 se va intalni cu presedintele Basescu. Pe agenda de vineri a secretarului general al NATO se mai numara intalniri cu ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, si cu ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa.

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen: Scutul antiracheta, un raspuns real la o amenintare reala, are un caracter defensiv

Presedintele Traian Basescu si secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, au afirmat vineri, la Bucuresti, ca scutul antiracheta, ale carui elemente vor fi gazduite inclusiv de Romania, are un caracter strict defensiv, dar este un raspuns real la o amenintare reala.

VIDEO Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen: Scutul antiracheta, un raspuns real la o amenintare reala, are un caracter defensiv

Presedintele Traian Basescu si secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, au afirmat vineri, la Bucuresti, ca scutul antiracheta, ale carui elemente vor fi gazduite inclusiv de Romania, are un caracter strict defensiv, dar este un raspuns real la o amenintare reala.

Cum comenteaza secretarul general al NATO posibilitatea ca Basescu sa fie succesorul sau

Secretarul general al Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord, Anders Fogh Rasmussen, a ajuns vineri la Palatul Cotroceni, fiind primit de presedintele Traian Basescu. Anterior, Rasmussen s-a intalnit cu premierul Victor Ponta.

FOTO Secretarul general al NATO a iesit la jogging in Parcul Carol din Bucuresti

Aflat intr-o vizita oficiala in Romania, Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al NATO, a publicat pe contul sau de Facebook trei fotografii cu el alergand in Parcul Carol din Bucuresti.

Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al NATO, si-a inceput vizita oficiala la Bucuresti

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, si-a inceput, vineri dimineata, vizita oficiala la Bucuresti, fiind primit la sediul MAE de catre seful diplomatiei romane, Titus Corlatean.

UPDATE Secretarul general al NATO a ajuns la Palatul Victoria, unde se intalneste cu premierul Victor Ponta

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, si-a inceput, vineri dimineata, vizita oficiala la Bucuresti, fiind primit la sediul MAE de catre seful diplomatiei romane, Titus Corlatean, potrivit Mediafax. Rasmussen a ajuns la Palatul Victoria, unde se intalneste cu premirul Victor Ponta, informeaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )