Libnet.ro
UNICEF

06:00

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii: Pentru Institutul Cantacuzino ar trebui o discutie la nivel de CSAT

România Liberă România Liberă,
Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii: Pentru Institutul Cantacuzino ar trebui o discutie la nivel de CSAT

Problemele Institutului Cantacuzino ar trebui sa fie discutate in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), pentru ca institutul este o marca a Romaniei, a declarat secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Alin Tucmeanu, in Comisia de sanatate din Camera Deputatilor, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Plicurile din spitale vor fi impozitate dar medicii vor fi fericiti pentru asta. Dorel Sandesc, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, despre legea care ar putea stopa migratia medicilor din Romania

Proiectul de lege care va schimba sistemul medical romanesc mai drastic decat ar fi putut s-o faca pachetul de reforma Basescu a ajuns pe masa parlamentarilor. Daca va fi aprobat, medicii isi vor putea trata pacientii in spitalele de stat si in regim privat. Plicurile vor fi practic oficializate dar sub conditia respectarii regulilor legii, iar banii din ele vor fi impozitati. Peste 100 dintre parlamentari au semnat deja proiectul, desi din el lipsesc elemente esentiale. Medicul Dorel Sandesc, secretar de stat in Ministerul Sanatatii si profesor al Facultatii de Medicina din Timisoara, incearca sa lamureasca, intr-un interviu pentru HotNews, neclaritatile existente.

Ponta: Cautam solutii pentru situatia de la Institutul Cantacuzino

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca Guvernul cauta solutii pentru situatia de la Institutul Cantacuzino, dar nu poate aloca bani direct de la buget, deoarece acest lucru ar fi considerat ajutor de stat, informeza Mediafax.

Ponta: Cautam solutii la Institutul Cantacuzino. Desi s-au investit bani publici, nu sunt vaccinuri omologate

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca guvernul cauta solutii pentru Institutul Cantacuziono. Acesta a afirmat ca nu poate aloca bani direct de la buget, deoarece acest lucru ar fi considerat ajutor de stat,.

Ministerul Sanatatii a cerut o ancheta in cazul tanarului care a murit asteptand sa faca un RMN

Ministerul Sanatatii a cerut o ancheta la DSP, in cazul tanarului de 27 de ani din Arges, care a murit asteptand sa faca un RMN. Nicolae Banicioiu nu isi explica de ce nu i s-au facut.

PO Romania-Ucraina 2014-2020: 30% din fonduri sunt pentru Proiecte Majore de Infrastructura

Programul Operational Comun Romania-Ucraina 2014-2020 va avea 30% din fonduri alocate pentru Proiecte Majore de Infrastructura, care vor fi selectate prin incredintare directa, arata un comunicat remis azi redactiei.

Primarul din Slatina, retinut pentru trafic de influenta, in dosarul lui Darius Valcov

Primarul din Slatina, Minel Florin Prina, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru 24 de ore, pentru trafic de influenta, in dosarul in care actualul ministru al Finantelor, Darius Valcov, este urmarit penal. in aceeasi cauza, a mai fost retinuta o persoana, iar alte doua se afla sub control judiciar pentru 60 de zile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )