Libnet.ro
UNICEF

10:31

Secretarul de Stat, Rex Tillerson: Se fac primii pasi pentru inlaturarea lui Assad

Adevărul Adevărul,
Secretarul de Stat, Rex Tillerson: Se fac primii pasi pentru inlaturarea lui Assad

In urma atacului cu arme chimice din Siria, Statele Unite par as fi schimbat politica fata de presedintele Assad. Secretarul de Stat, Rex Tillerson, a declarat ca procesul prin care presedintele Assad va fi inlaturat de la putere va necesita un efort al intregii comunitati internationale si ca va veni doar dupa infrangerea ISIS, insa a subliniat ca primii pasi in acest proces au fost deja facuti. continuă pe Adevărul

Secretarul de Stat Rex Tillerson: Se fac primii pasi pentru inlaturarea lui Assad

In urma atacului cu arme chimice din Siria, se pare ca SUA si-au schimbat politica fata de presedintele Assad. Secretarul de Stat Rex Tillerson a declarat ca procesul prin care presedintele Assad va fi inlaturat de la putere va necesita un efort al intregii comunitati internationale si ca va veni doar dupa infrangerea ISIS, insa a subliniat ca primii pasi in acest proces au fost deja facuti.

Secretarul american de stat: Se fac primii pasi pentru inlaturarea lui Bashar Al-Assad de la putere (VIDEO)

Secretarul american de stat, Rex Tillerson, a declarat ca procesul prin care Bashar Al-Assad va fi inlaturat de la putere in Siria este unul lung si presupune mai multe etape. Totusi, acest proces a.

Secretarul de Stat american Rex Tillerson, in vizita oficiala la Moscova saptamana viitoare

Secretarul de Stat american, Rex Tillerson, va efectua in perioada 11-12 aprilie prima sa vizita la Moscova in calitate de sef al diplomatiei Statelor Unite. Anuntul a fost facut miercuri de Ministerul rus de Externe, relateaza AFP.

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, ironic la adresa declaratiilor lui Rex Tillerson, privind relatia dintre Rusia si SUA: Mama imi interzicea sa dansez cu baietii

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, i-a dat o replica ironica secretarului de stat american Rex Tillerson, care se exprimase la figurat despre stadiul actual al relatiilor cu Rusia.

Dupa 30 de ani in Halewood, Dan Muntean face primii pasi in antreprenoriat: As fi vrut sa vad ca bancile au mai mult drag de investitorul romanesc

Dan Muntean a lucrat timp de trei decenii pentru producatorul britanic de vinuri Halewood. In acest an a luat decizia de a face primii pasi in antreprenoriat lansanda pe piata o companie care ii poarta numele. Daca in prima faza, Domeniul Muntean va.

Autoritatile din Republica Moldova fac eforturi insuficiente pentru a asigura conditii decente pacientilor. Basarabenii dependenti de dializa, salvati de cetatenia romana |DEZVALUIRE

Spitalele din Romania, considerate locuri ale ororii de catre presa si pacientii din dreapta Prutului, sunt un sanctuar al sperantei pentru moldovenii de peste Prut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )