Libnet.ro
UNICEF

10:30

Secretul Anamariei Prodan s-a aflat. Ce face ea, de fapt, pentru a avea averea mare tot timpul

Playtech Playtech,
Secretul Anamariei Prodan s-a aflat. Ce face ea, de fapt, pentru a avea averea mare tot timpul

Secretul Anamariei Prodan s-a aflat: impresara nu are datorii si nu isi face, niciodata. Cat despre familie, o fata o are in America, alta e in Milano, iar sotul si fiul cel mic locuiesc in Dubai. Si la vreme de pandemie, Anamaria Prodan face naveta intre cele trei continente si nu se teme sa calatoreasca . continuă pe Playtech

Ce ascundea mereu Elena Ceausescu sub covor. Secretul ei s-a aflat, avea un plan elaborat

Pana in decembrie 89, arhiva TVR nu avea nicio imagine cu interiorul resedintei familiei Ceausescu. Tocmai in febra acelor momente au aparut cateva cadre din locuinta oficiala. in casa din cartierul numit Elita rosie se pastrau multe secrete, cele mai multe, poate, luate in mormant odata cu protagonistii paradisului comunist pe care unii-l plang si .

Adevarul despre poza politistilor cu Adi Minune si Tzanca Uraganu. Secretul ei s-a aflat

Si daca n-ar fi, nu s-ar povesti. Culisele controversatei fotografii cu Adrian Minune, Tzanca Uraganu, doi politisti si un jandarm. E ancheta la Jandarmerie. Verificari se fac si la Politia Capitalei. Adevarul despre poza in care apar doi politisti si un jandarm alaturi de Adi Minune si Tzanca Uraganu Politia a intervenit sambata seara la .

Mananca varza murata seara, inainte de somn. Secretul stiut de putini oameni, dar valabil pentru barbati si femei

Varza murata este, fara indoiala, preferata romanilor cand vine vorba despre muraturile de iarna. Desi este consumata in cantitati mari in toate zonele tarii, putini sunt cei care au habar ce se intampla daca o mananci seara, inainte de somn. O sa iti para rau ca nu ai stiut pana acum acest secret. Ce se .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )