Libnet.ro
UNICEF

10:30

Secretul Paulei Seling s-a aflat: De aproape 42 de ani vegheaza sa imi fie bine

Playtech Playtech,
Secretul Paulei Seling s-a aflat: De aproape 42 de ani vegheaza sa imi fie bine

Paula Seling a impartasit un detaliu din viata sa pe care fanii care o urmaresc deja de ani buni nu-l stiau. Ce declaratie superba a facut artista unei persoane extrem de dragi din viata sa? E vorba despre cineva care a stat mereu in umbra solistei. Paula Seling, mesaj emotionant: Vegheaza sa imi fie bine . continuă pe Playtech

Ce ascundea mereu Elena Ceausescu sub covor. Secretul ei s-a aflat, avea un plan elaborat

Pana in decembrie 89, arhiva TVR nu avea nicio imagine cu interiorul resedintei familiei Ceausescu. Tocmai in febra acelor momente au aparut cateva cadre din locuinta oficiala. in casa din cartierul numit Elita rosie se pastrau multe secrete, cele mai multe, poate, luate in mormant odata cu protagonistii paradisului comunist pe care unii-l plang si .

Adevarul despre poza politistilor cu Adi Minune si Tzanca Uraganu. Secretul ei s-a aflat

Si daca n-ar fi, nu s-ar povesti. Culisele controversatei fotografii cu Adrian Minune, Tzanca Uraganu, doi politisti si un jandarm. E ancheta la Jandarmerie. Verificari se fac si la Politia Capitalei. Adevarul despre poza in care apar doi politisti si un jandarm alaturi de Adi Minune si Tzanca Uraganu Politia a intervenit sambata seara la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )