Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sectie de votare ramasa fara curent electric in Bistrita-Nasaud, in urma unui accident rutier

Antena3 Antena3,
Sectie de votare ramasa fara curent electric in Bistrita-Nasaud, in urma unui accident rutier

Sectia de votare din satul Mocod, judetul Bistrita-Nasaud, a ramas fara curent electric chiar cu cateva ore inainte de inceperea procesului electoral, dupa ce o masina a intrat intr-un stalp de. continuă pe Antena3

Sectie de votare ramasa fara curent electric in Bistrita-Nasaud, in urma unui accident rutier

Sectia de votare din satul Mocod, judetul Bistrita-Nasaud, a ramas fara curent electric chiar cu cateva ore inainte de inceperea procesului electoral, dupa ce o masina a intrat intr-un stalp de.

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014. Primul tur Bistrita-Nasaud. Ies sau nu locuitorii judetului la vot?

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 va fi anuntata de catre Biroul Electoral Central BEC) pe tot parcursul zilei de duminica, incepand cu ora 11:30 si terminand cu ora 22:30. Adevarul. ro va tine la curent cu statisticile privind prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 in judetul Bistrita-Nasaud.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente in judetul Bistrita-Nasaud

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Judetean BEJ) Bistrita-Nasaud in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Relatia dintre preoti si mai marii judetului Bistrita-Nasaud: de la excursii in locurile sfinte la finantari serioase ale bisericilor

Mai marii judetului Bistrita-Nasaud indiferent de partid au avut intotdeauna o relatie foarte buna cu reprezentantii bisericii. Relatia a fost intretinuta cu cruci uriase, sponsorizari importante pentru biserici, titluri bisericesti sau chiar excursii prin locurile sfinte.

O sectie de votare din Bistrita-Nasaud a ramas fara energie electrica in urma unui accident rutier

O sectie de votare din Bistrita-Nasaud a ramas fara curent electric, cu aproximativ trei ore inainte de inceperea scrutinului, dupa ce o masina a intrat intr-un stalp de electricitate si l-a rupt,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,586 seconds )