Libnet.ro
UNICEF

20:30

Securitate intarita la New York dupa atentatul de la Manchester Arena

Antena3 Antena3,
Securitate intarita la New York dupa atentatul de la Manchester Arena

Autoritatile din New York au intarit masurile de securitate in locuri sensibile dupa atentatul soldat cu 19 morti luni seara la un concert la Manchester in Marea Britanie, relateaza marti AFP. continuă pe Antena3

Un barbat cu un rucsac in spate ar fi comis atentatul de la Manchester Arena

Politia din Manchester sustine ca atacul terorist de la Manchester Arena a fost intreprins de o singura persoana. Atacatorul ar fi decedat in urma exploziei. Barbatul ar fi purtat asupra sa, intr-un rucsac, un dispozitiv explozibil pe care l-a detonat.

Cum reactioneaza artistii dupa explozia de pe Manchester Arena. Demi Lovato: Plang imaginandu-mi toti acei inocenti care au mers la un concert si-au pierdut viata/ Nicki Minaj: S-au pierdut vieti nevinovate

Artistii internationali au reactionat imediat dupa explozia de la Manchester Arena, care s-a produs la finalul concertului cantaretei Ariana Grande si au transmis condoleante victimelor si mesaje de incurajare artistei, scrie News. ro.

Jurnalista Susanna Reid a izbucnit in lacrimi in direct la TV, dupa atentatul de la Manchester Arena

Atentatul de la Manchester Arena, unde 22 de tineri si-au pierdut viata, nu i-a lasat indiferenti nici pe jurnalistii britanici. Jurnalista Susanna Reid a izbucnit in lacrimi in direct, la TV,.

Vladimir Putin, mesaj ferm dupa atentatul de la Manchester Arena

Presedintele rus Vladimir Putin s-a declarat pregatit sa dezvolte cooperarea antiterorista cu Marea Britanie dupa atentatul sinucigas cinic si inuman de luni seara de la Manchester,.

Reactia presedintelui Iohannis, dupa atentatul de pe Manchester Arena: Sunt furios si intristat de vestile teribile. Romania este solidara cu Marea Britanie

Seful statului, Klaus Iohannis, a reactionat, marti dimineata, pe contul sau de Twitter, dupa explozia de la finalul unui concert al artistei americane Ariana Grande, de pe Manchester Arena, soldat cu moartea a 22 de persoane, intre care si copii, si ranirea altor 59.

Mesajul premierului Grindeanu, dupa atentatul de la Manchester Arena

Premierul Sorin Grindeanu a transmis condoleante victimelor atentatului de la Manchester Arena, marti dimineata, precizand ca Ambadasa Romaniei la Londra e in permanenta legatura cu.

Masuri sporite de securitate la Bucuresti dupa atentatul de la Manchester: Care sunt institutiile ce beneficiaza de protectie sporita

Autoritatile romane au luat decizia de a spori masurile de securitate la obiectivele diplomatice din Capitala ca urmare a atentatul de la Manchester Arena de luni noapte in care 22 persoane au decedat.

Iohannis, dupa atentatul de la Manchester Arena: Sunt revoltat si intristat de aceste vesti

Presedintele Klaus Iohannis a postat, marti dimineata, pe Twitter, un mesaj in limba engleza dupa atacul de la Manchester, afirmand ca este revoltat si intristat de vestile.

Atentatul de pe Manchester Arena, anuntat pe Twitter cu cateva ore inainte de explozie

Doua mesaje au fost postate pe Twitter, luni seara, care prevesteau atentatul de pe Manchester Arena. Acestea nu anuntau un atac propriu-zis, insa proferau amenintari la adresa Marii Brianii si foloseau.

Disperarea unei mame, dupa masacrul de la Manchester Arena: Telefonul fiicei mele de 15 ani nu mai suna!

O mama disperata cere informatii despre fiica ei de 15 ani care a fos data disparuta, dupa atentatul sinucigas de la Manchester Arena, care a ucis 22 de oameni prezenti la un concert Ariana Grande, scrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )