Libnet.ro
UNICEF

11:30

Secvential: Pacatele lui Mihai Razvan Ungureanu

Antena3 Antena3,
Secvential: Pacatele lui Mihai Razvan Ungureanu

Adrian Ursu a prezentat, duminica, la Secvential o lista cu cele care pot fi cele mai mari pacate ale lui Mihai Razvan Ungureanu. Socotiti si dumneavoastra care e cel mai mare pacat al sau. Tradarea. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Daca UNPR va vota pentru Mihai Razvan Ungureanu la SIE, probabil intram intr-o alta etapa de colaborare

PSD vrea sa continue guvernarea, dar nu in orice conditii iar daca UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE), atunci probabil ca se va intra intr-o alta etapa de colaborare, a afirmat.

Cum vede Elena Udrea numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia spionilor

Elena Udrea a vorbit si despre nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu pentru functia de director la Serviciului Roman de Informatii. in opinia sa, cuplul Iohannis-Oprea este actuala putere politica.

Cum vede Rovana Plumb nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE

Rovana Plumb, presedintele Consiliului National al PSD si presedinte interimar al PSD, sustine ca numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului Roman de Informatii nu este o problema a coalitiei si a guvernarii.

Surse: Sedinta Birourilor permanente pe tema numirii lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE ar putea avea loc luni

Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului ar putea fi convocate luni pentru procedura de numire a lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii ExterneSIE), potrivit unor surse.

Mihai Razvan Ungureanu, un personaj extrem de controversat

Mihai Razvan Ungureanu este un personaj extrem de controversat. in jurul lui au planat mai multe scandaluri printre care cedarea mostenirii Gojdu, pe cand era ministru de externe al Romaniei, dar si achiztiile.

Mircea Badea: Mie numirea lui Mihai Razvan Ungureanu mi se pare absolut fireasca

Realizatorul Antena 3, Mircea Badea a spus in cadrul emisiunii Sinteza Zilei ca numirea lui Mihai Razvan Ungureanu era de asteptat. Este o chestie consecventa din partea presedintelui Iohannis. Mie numirea.

Claudiu Saftoiu: Presedintele are incredere in Mihai Razvan Ungureanu. Oana Stancu: Are incredere intr-un tradator?

Fostul sef al SIE, liberalul Claudiu Saftoiu, a criticat vehement guvernarea Ponta, duminica, la Punctul de intalnire. Acesta a reprosat ca nu este atat de performanta cum se afirma si ca exista multe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )