Libnet.ro
UNICEF

11:16

Sefa Comisiei Europene accepta ideea unui certificat international de vaccinare anti - Covid

România Liberă România Liberă,
Sefa Comisiei Europene accepta ideea unui certificat international de vaccinare anti - Covid

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat ca accepta ideea unui certificat inte. continuă pe România Liberă

Ursula von der Leyen este de acord cu ideea unui certificat de vaccinare european

Comisia Europeana este favorabila ideii unui certificat de vaccinare impotriva noului coronavirus care sa fie reciproc recunoscut, a anuntat presedinta sa, Ursula von der Leyen, intr-un interviu acordat mai multor media portugheze inainte de vizita sa la Lisabona, de vineri, relateaza AFP.

Sefa Comisiei Europene sustine Grecia, care vrea un certificat de vaccinare european: Este obligatoriu sa poti dovedi ca te-ai vaccinat!

Schimbare de atitudine la Bruxelles: sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, sustine initiativa Greciei, care vrea introducerea certificatului de vaccinare recunoscut in toate statele europene.

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, saluta ideea adoptarii unui pasaport pentru vaccinul COVID-19

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a precizat ca un certificat de vaccinare ar trebui recunoscut reciproc in toate tarile Uniunii Europene, in contextul in care guvernul elen a facut apel pentru.

Pandemia COVID-19. Comisia Europeana, favorabila unui certificat de vaccinare european

Comisia Europeana se pronunta in favoarea ideei unui certificat de vaccinare impotriva covid-19 - un proiect al premierului grec Kyriakos Mitsotakis care vrea sa relanseze turismul elen - care sa fie recunoscut reciproc, anunta presedinta CE, Ursula von der Leyen, intr-un interviu acordat mai multor publicatii portugheze, inaintea unei vizite la Lisabona, vineri, relateaza AFP.

Grecia propune crearea unui certificat de vaccinare anti-COVID-19 unic la nivel UE

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a pledat marti in favoarea crearii unui certificat de vaccinare anti-COVID-19 valabil la nivelul intregii UE, acti menit relansarii traficului aerian transfrontalier, devastatat de pandemie, relateaza Reuters.

Grecia propune realizarea unui certificat de vaccinare unic la nivelul UE pentru a usura calatoriile

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a cerut marti crearea unui certificat de vaccinare impotriva COVID-19 valabil la nivelul intregii UE pentru a ajuta la relansarea calatoriilor transfrontaliere devastate de pandemia de coronavirus, relateaza Reuters.

Klaus Iohannis, despre crearea unui certificat de vaccinare: Nu este o idee buna. Prin asta s-ar crea un cadru de discriminare care este inacceptabil

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, marti seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu considera o idee buna crearea unui certificat de vaccinareanti-Covid-19, deoarece s-ar crea un cadru.

Maria Grapini sugereaza Comisiei Europene sa ancheteze OMS, pentru efectele proastei gestionari a pandemiei

Europarlamentarul umanist Maria Grapini a adresat mai multe intrebari scrise Comisiei Europene privind informarile si recomandarile facute de Organizatia Mondiala a Sanatatii, in contextul pandemiei.

Vlad Voiculescu sustine ideea unui certificat electronic de vaccinare: Nu vorbim despre limitarea unor drepturi, dar exista discutii

Noul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine ca ar prefera ca, la vaccinare, autoritatile sa emita un certificat electronic celor care se vaccineaza, care sa intre intr-un wallet pe telefon. Acesta avertizeaza ca vor fi state care vor conditiona primirea pe teritoriul lor de certificarea vaccinarii impotriva COVID19.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )