Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sefa diplomatiei UE: Republica Moldova are nevoie de o guvernare stabila pentru a continua calea integrarii europene

B1 B1,
Sefa diplomatiei UE: Republica Moldova are nevoie de o guvernare stabila pentru a continua calea integrarii europene

Inaltul Reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, Federica Mogherini, a declarat joi ca Republica Moldova are nevoie de o guvernare stabila pentru a continua calea integrarii europene,. continuă pe B1

Republica Moldova are o reputatie proasta

Vadim Moldovan si-a petrecut copilaria in Republica Moldova. La 19 ani a emigrat in Statele Unite ale Americii si a fost acceptat la una dintre cele mai prestigioase universitati din lume, Columbia University. Periodic se intoarce pe meleagurile natale si constata cu tristete ca reputatia Republicii Moldova este tot mai proasta peste hotare.

Ghita a influentat alegatorii din Republica Moldova, pentru a obtine voturi pentru Ponta

ACTUALIZARE 12:12 Sebastian Ghita a initiat si coordonat o activitate de corupere a alegatorilor din Republica Moldova, la alegerile prezidentiale din anul 2014, in scopul obtinerii de voturi pentru candidatul Victor Viorel Ponta, potrivit DNA. Suma remisa de Ghita pentru influentarea optiunilor electorale a fost in cuantum de 350. 000 euro. Ghita a declarat, la iesirea de la DNA Ploiesti, ca o parte din dosarul sau se refera la alegerile prezidentiale din noiembrie 2014 si ca are interdictia de a vorbi cu premierul Victor Ponta, el sustinand ca este un dosar politic care vizeaza daramarea acestui guvern.

Violente in alegerile locale din Republica Moldova. Un candidat a ajuns la reanimare

Violentele in campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor locale din Republica Moldova se intensifica. Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova PLDM) la functia de primar in satul Racovat, raionul Soroca, Mihail Andries, a fost batut de trei indivizi mascati. in prezent Andries se afla in stare grava la reanimare.

Sanatatea sexual-reproductiva este subiect tabu in scolile din Republica Moldova

Elevilor din Republica Moldova le este rusine sa solicite informatie privind sanatatea sexual-reproductiva pentru ca se tem ca vor fi etichetati si condamnati. Totodata, profesorii refuza sa le vorbeasca minorilor despre acest subiect, chiar daca este inclus in programul scolar.

OFICIAL. Romanii pot intra in Republica Moldova in baza buletinului. Ce formate sunt acceptate

Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei a fost notificat marti, 22 iunie, de catre Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova cu privire la modificarea si completarea listei documentelor de calatorie acceptate pentru intrarea in Republica Moldova. Romanii si ceilalti cetateni ai Uniunii Europene pot intra pe teritoriul Republicii Moldova in baza cartilor de identitate aflate in prezent in circulatie, in formatele ID1, ID2 sau biometric.

Romania acorda 5.000 de burse pentru studentii si elevii din Republica Moldova

Romania acorda 5. 000 de locuri in institutiile de invatamant pentru studentii si elevii din Republica Moldova. Prevederea se contine in Metodologia pentru scolarizarea romanilor de pretutindeni, in invatamantul din Romania, in anul scolar 2015 - 2016.

Republica Moldova va primi un pachet de consolidare a capacitatilor de aparare de la NATO

Ministrii apararii din statele membre ale NATO au aprobat miercuri la Bruxelles un pachet de sprijin pentru consolidarea capacitatilor de aparare pentru Republica Moldova, informeaza Moldpres.

Moment istoric pentru nordul Moldovei: a fost deschis comertul cu grane si furaje dintre Romania si Republica Moldova prin Botosani

Punctul vamal de la Stanca din judetul Botosani a fost prevazut cu un punct fito-sanitar. Prin intermediul acestuia, prin vama vor putea trece camioane incarcate cu furaje si grane din Romania in Republica Moldova si invers. Este pentru prima data cand tranzitul cu astfel de marfuri intre cele doua tari prin nordul Moldovei va fi scurtat cu aproape 400 de kilometri.

FOTO O femeie din Republica Moldova, retinuta de procurorii DIICOT Vaslui. Tanara plasa tigari de contrabanda pe piata neagra din Vaslui si Iasi

O femeie din Republica Moldova si doi barbati din judetul Vaslui au fost retinuti de procurorii DIICOT Vaslui fiind acuzati s-au constituit intr-un grup infractional organizat si contrabanda cu tigari.

Republica Moldova risca o criza financiara: Datoria publica externa este de 1,7 miliarde de dolari. in caz ca nu va ajunge la un acord cu FMI si BM, taxele ar putea fi majorate

Republica Moldova se afla in dificultate economica, dupa ce FMI si Banca Mondiala au intrerupt discutiile de finantare cu tara vecina. Guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei, Dorin Dragutanu, a.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )