Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sefa DNA, Codruta Kovesi: Nu am fost, nu sunt si nu voi fi prietena cu inculpatul Ghita Sebastian

Adevărul Adevărul,
Sefa DNA, Codruta Kovesi: Nu am fost, nu sunt si nu voi fi prietena cu inculpatul Ghita Sebastian

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca nu va intra in politica dupa ce i se va termina mandatul la DNA si ca nu are niciun fel de relatii cu Sebastian Ghita sau Vasile Blaga. Despre Ghita, sefa DNA spune ca este trimis in judecata in doua dosare, este cercetat in alte anchete sub control judiciar si a cerut arestarea lui. DIICOT face o ancheta impotriva unui grup organizat, constituit impotriva DNA, a mai aratat Kovesi. continuă pe Adevărul

Laura Codruta Kovesi: Nu am fost, nu sunt si nu voi fi prietena cu inculpatul Sebastian Ghita

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat in interviul pentru Europa FM ca nu se cunoaste cu Sebastian Ghita, asa cum deputatul sustinea atunci cand a vorbit despre teza de doctorat a sefei DNA.

Deputatul Sebastian Ghita sustine ca a falsificat un raport privind teza de doctorat a sefei DNA, Codruta Kovesi. Reactia lui Iohannis

Deputatul Sebastian Ghita a depus, marti, la Parchetul General, un autodenunt prin care sustine ca, in 2012, ca membru intr-o Comisie a Consiliului National de Etica, a falsificat un raport care arata ca teza de doctorat a Laurei Kovesi nu este un plagiat. Totodata, acesta sustine ca are probe privind ascunderea plagiatului acesteia. Reprezentantii DNA sustin ca Laura Codruta Kovesi va emite un comunicat cu privire la declaratiile lui Ghita.

Deputatul Sebastian Ghita sustine ca a falsificat un raport privind teza de doctorat a sefei DNA, Codruta Kovesi. Reactia lui Iohannis si a lui Kovesi

Deputatul Sebastian Ghita a depus, marti, la Parchetul General, un autodenunt prin care sustine ca, in 2012, ca membru intr-o Comisie a Consiliului National de Etica, a falsificat un raport care arata ca teza de doctorat a Laurei Kovesi nu este un plagiat. Totodata, acesta sustine ca are probe privind ascunderea plagiatului acesteia. Reprezentantii DNA sustin ca Laura Codruta Kovesi va emite un comunicat cu privire la declaratiile lui Ghita.

Sebastian Ghita relanseaza o problema ingropata oficial in 2012: Laura Codruta Kovesi, acuzata iar de plagiat. Cine minte?

Membrii Consiliului National de Etica, dar si fostul ministru al Educatiei de la acea vreme, Ecaterina Andronescu, se indoiesc de capacitatea lui Sebastian Ghita in 2012 un simplu afacerist, iar astazi urmarit penal in mai multe dosare de a falsifica un raport pe baza caruia sefa DNA, Codruta Kovesi, a primit verdict de neplagiat in teza sa de doctorat.

Sebastian Ghita sustine ca a falsificat un raport privind teza de doctorat a Codrutei Kovesi. Reactia lui Iohannis si a lui Kovesi

Deputatul Sebastian Ghita a depus, marti, la Parchetul General, un autodenunt prin care sustine ca, in 2012, ca membru intr-o Comisie a Consiliului National de Etica, a falsificat un raport care arata ca teza de doctorat a Laurei Kovesi nu este un plagiat. Totodata, acesta sustine ca are probe privind ascunderea plagiatului acesteia. in replica, sefa DNA a declarat ca lucrarea ii apartine in totalitate si ca nu a plagiat.

Laura Codruta Kovesi: in fiecare zi sunt atacuri de o agresivitate din ce in ce mai ridicata, la adresa procurorilor. Sunt firme angajate pentru hartuire, pentru intimidare

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, sustine, intr-un interviu acordat Europa FM, ca, in ultima perioada, persoanele pe care le cerceteaza institutia pe care o conduce fac atacuri la adresa magistratilor de suparare.

Kovesi: Nu am fost, nu sunt si nu voi fi prietena cu inculpatul Ghita Sebastian (VIDEO)

Razboiul dintre procurorul sef al DNA si deputatul Sebastian Ghitacontinua. Laura Codruta Kovesi precizeaza intr-un interviu pentru Europa FM ca nu a fost, nu este si nu va fi prietena cu.

VIDEO. Documentele prezentate de sefa DNA, prin care sustine autenticitatea lucrarii de doctorat. Kovesi: Teza mea este corecta, am muncit la ea sapte ani. Rectorul Universitatii din Iasi: Nu poate fi vorba de plagiat, pentru ca argumentatia este cursiva

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a precizat, intr-un inteviu pentru Europa FM, ca poate demonstra autenticitatea tezei sale de doctorat. Totodata, ea a sustinut ca institutia pe care o conduce, cat si procurorii sunt atacati, in exclusivitate de persoane cercetate penal.

Kovesi, intr-o situatie inedita si delicata. Judecator CSM: Sefa DNA trebuia sa fi cerut o expertiza in cazul tezei de doctorat

Scandalul privind plagiatul Laurei Codruta Kovesi este departe de a se fi terminat. Judecatorul Horatius Dumbrava o critica pe sefa DNA pentru ca nu a cerut o expertiza in cazul lucrarii dupa.

Sefa DNA explica de ce e relevant ca Ioana Basescu a fost in Cuba

Laura Codruta Kovesi a facut o serie de precizari despre un comunicat al DNA privind cazul Ioana Basescu, fiica cea mare a fostului presedinte Traian Basescu. in interviul acordat de sefa DNA pentru Europa FM, jurnalistul Vlad Petreanu a facut referire la faptul ca procurorii au mentionat in acel comunicat ca Ioana Basescu si un alt inculpat din dosar, fostul partener al Ioanei Basescu, au mers in Cuba si a intrebat-o pe sefa DNA care este relevanta acestei informatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )