Libnet.ro
UNICEF

21:30

Sefa DSP, infectata cu virusul covid dupa ambele doze de vaccin. Cum a fost posibil asa ceva

Playtech Playtech,
Sefa DSP, infectata cu virusul covid dupa ambele doze de vaccin. Cum a fost posibil asa ceva

Sefa DSP, infectata cu virusul covid dupa ambele doze de vaccin. Valeria Andreescu, directorul executiv al Directiei de Sanatate Publica Dolj, a fost depistata pozitiv cu virusul Sars-Cov-2 la numai trei zile dupa ce a primit a doua doza de vaccin anti-COVID-19. Cum a fost posibil asa ceva si cum se simte acum femeia. Sefa . continuă pe Playtech

Congresman american, testat pozitiv dupa ce a primit a doua doza de vaccin impotriva coronavirusului

Stephen Lync, un congresman american, a fost testat pozitiv cu coronavirus dupa ce a primit ambele doze de vaccin Pfizer. Aceasta a devenit prima persoana confirmata pozitiv dupa rapelul la vaccin. William Haseltine, fost profesor Havard, a explicat motivul.

Un membru al Congresului SUA, vaccinat cu ambele doze de ser anti-COVID-19, s-a infectat cu coronavirus

Congresmanul american Stephen Lynch a fost testat pozitiv cu noul coronavirus dupa ce a primit ambele doze din vaccinul anti-COVID-19. Democratul care reprezinta statul Massachusetts in Congresul SUA este.

Sefa DSP Dolj, infectata cu SARS CoV-2 dupa a doua doza de vaccin

Sefa Directiei de Sanatate Publica Dolj a avut un rezultat pozitiv la testul COVID, la 3 zile dupa rapelul vaccinului. Femeii i-a fost administrata a doua doza de vaccin pe data de 26 ianuarie. La cateva zile insa, a avut simptome, s-a testat, iar rezultatul a fost pozitiv.

Sefa DSP Dolj a fost depistata pozitiv la SARS-CoV-2 dupa a doua doza de vaccin. Cum este explicata situatia

Valeria Andreescu, directorul executiv al Directiei de Sanatate Publica Dolj, a fost confirmata pozitiv la trei zile dupa ce i-a fost administrata a doua doza de vaccin. Sotul, si el angajat DSP, este in aceeasi situatie. La fel si soacra directoarei.

Vaccinarea in Romania: Numarul total al persoanelor vaccinate a ajuns la 585.218, dintre care 106.197 au primit ambele doze ale vaccinului Pfizer

Un pic peste 19. 000 persoane au fost vaccinate in ultimele 24 de ore in Romania, numarul total al persoanelor imunizate de la debutul campaniei de vaccinare ajungand la 585. 218, dintre care 106. 197 au primit 2 doze din vaccinul Pfizer BioNTech, anunta Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID19 CNACV).

Israel: 0,044% dintre cei vaccinati au facut Covid dupa o saptamana de la a doua doza de vaccin PfizerBioNtech

Cu peste o treime din populatie vaccinata impotriva Covid-19 in numai o luna si jumatate, Israelul a devenit un laborator global al campaniei de vaccinare. Primele date demonstreaza eficacitatea vaccinului, dar expertii considera ca inca nu avem suficiente informatii concludente.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )