Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sefa pe resurse umane de la Primaria Sector 2, retinuta pentru mita de 11.000 euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sefa pe resurse umane de la Primaria Sector 2, retinuta pentru mita de 11.000 euro

Sefa Serviciului resurse umane de la Primaria Sectorului 2, Daniela Nastase, a fost retinuta de procurorii DNA, dupa ce a fost prinsa cand lua mita 11. 000 de euro de la o persoana, pentru a interveni in vederea solutionarii unor dosare privind. continuă pe Wall-Street Ro

Sefa Serviciului resurse umane de la Primaria Sector 2 a fost retinuta de DNA pentru mita

Sefa Serviciului resurse umane de la Primaria Sectorului 2, Daniela Nastase, a fost retinuta joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Acesta a fost prinsa cand primea 11. 000 de euro mita pentru a interveni in vederea solutionarii unor dosare ce vizau acordarea de apartamente ANL.

CORUPTIE in primaria lui Ontanu. Sefa de la Resurse Umane, retinuta pentru o SPAGA de 11.000 de euro

Update 15. 40-Sefa Serviciului resurse umane de la Primaria sectorului 2, Daniela Nastase, a fost retinuta joi, de procurorii DNA, dupa ce a fost prinsa cand lua mita 11. 000 de euro de la o.

Sefa de la Resurse Umane din Primaria Sectorului 2, retinuta de DNA. A luat mita 11.000 de euro

Directorul de la Resurse Umane din Primaria Sectorului 2 a fost retinut de DNA, pentru luare de mita, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Sefa Serviciului resurse umane din Primaria Sectorului 2, arestata preventiv

ACTUALIZARE 19:47 Tribunalul Bucuresti a decis astazi, la propunerea procurorilor anticoruptie, arestarea preventiva pentru 30 de zile a Danielei Nastase, sef Serviciu resurse umane din Primaria Sectorului 2, retinuta pentru trafic de influenta.

Sefa de la resurse umane din Primaria Sectorului 2, arestata pentru ca a luat mita 11.000 de euro

Sefa Serviciului resurse umane de la Primaria Sectorului 2 a fost arestata, joi seara, pentru luare de mita. Daniela Nastase a fost prinsa cand lua mita 11. 000 de euro de la o persoana pentru a interveni in.

Sefa serviciului resurse umane din Primaria Sectorului 2, retinuta de procurorii DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus urmarirea penala si retinerea pentru 24 de ore a Danielei Nastase, sef Serviciu resurse umane la Primaria Sectorului 2 Bucuresti, pentru trafic de inluenta. Aceasta a fost prinsa in flagrant cand primea suma de 11. 000 de la denuntator, pentru a interveni pe langa un alt functionar din aceeasi institutie, angajat la Serviciul spatiu locativ, pentru ca acesta sa inregistreze cinci dosare pentru solicitarea de apartamente ANL.

Sefa Serviciului Resurse Umane din Primaria Sectorului 2 Bucuresti, retinuta pentru luare de mita

Sefa Serviciului Resurse Umane din Primaria Sectorului 2 Bucuresti, Daniela Nastase, a fost retinuta miercuri pentru 24 de ore de DNA pentru trafic de influenta. Aceasta a fost prinsa in flagrant in timp ce pri.

DNA: Functionar din Primaria Sectorului 2, retinut pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au retinut-o, in aceasta noapte, pentru 24 de ore, pe Daniela Nastase, sef Serviciu resurse umane la Primaria Sectorului 2 din Capitala, acuzata de trafic de influenta, dupa ce a fost prinsa in flagrant, ieri, primind 11. 000 euro, ca sa intervina pentru rezolvarea unor solicitari privind apartamente ale Agentiei Nationale de Locuinte ANL).

VIDEO Sorin Oprescu: Terenul pe care trebuia sa reconstruim Hala Matache a fost concesionat de Primaria sector 1

Terenul pe care Primaria Capitalei a stabilit sa reconstruiasca Hala Matache, cu circa 50 de metri mai in spate fata de amplasamentul initial, a fost concesionat de Primaria sectorului 1 unui investitor privat care l-a pus gaj la banca, a declarat primarul Capitalei, Sorin Oprescu, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Edilul spune ca vrea sa reconstruiasca hala, cladire monument istoric demolata in 2013 pentru largirea strazii Buzesti, si a gasit chiar investitori dispusi sa faca acest lucru, dar daca Primaria sectorului 1 a concesionat terenul, nu mai are unde.

Primaria Sector 1 vrea sa bage 90 mil. euro in reparatia strazilor

Administratia Domeniului Public Sector 1 vrea sa contracteze lucrari de reparatii a strazilor printr-un acord cadru cu o durata de 44 de luni si o valoare estimata de 402,9 milioane lei 89,7 milioane euro), cu TVA.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )