Libnet.ro
UNICEF

06:00

Sefa Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad a fost arestata

Antena3 Antena3,
Sefa Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad a fost arestata

Delia Marina Podea, sefa Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, a fost arestata pentru 30 de zile in dosarul testarilor ilegale de medicamente. Procurorii de la Parchetul. continuă pe Antena3

Sefa Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad a fost retinuta

Delia Marina Podea, sefa Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, a fost retinuta de procurorii Parchetului General in dosarul testarilor ilegale de medicamente.

Sefa Sectiei de Psihiatrie de la Spitalul din Arad, retinuta in dosarul privind studiile clinice facute ilegal pe pacienti

Delia Marina Podea, sefa Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, a fost retinuta de procurorii Parchetului General intr-un dosar privind studii clinice pentru autorizarea punerii pe piata a unor medicamente ce afecteaza starea de sanatate a populatiei.

Scandalul testelor contrafacute. Sefa sectiei de psihiatrie de la Spitalul din Arad a fost retinuta

Retineri in dosarul testelor pe pacienti! Delia Podea, sefa Sectiei de Psihiatrie a Spitalului de Urgenta Arad, a fost retinuta de procurorii Parchetului General. Ea va fi adusa in Capitala, unde an.

Delia Marina Podea, retinuta in dosarul testarilor ilegale de medicamente

Delia Marina Podea, sefa Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, a fost retinuta de procurorii Parchetului General in dosarul testarilor ilegale de medicamente, potrivit unor surse din presa.

Mai multe persoane au fost folosite drept cobai de medici

Seful Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, prof dr Delia Marina Podea, cadru didactic la Universitatea de Vest Vasile Goldis din Arad, a fost ridicata, ieri dupa-amiaza, de anchetatori si dusa la audieri, potrivit Agerpres.

Controale la Sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean Constanta. Cadrele medicale sunt suspectate ca au transformat pacientii in cobai

Procurorii fac perchezitii la mai multe unitati sanitare din tara, printre care si Sectia de psihiatrie de la Palazu Mare, care apartine de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )