Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sefa TVR, chemata sa dea explicatii in Parlament, dupa ce televiziunea a amanat difuzarea unui interviu cu Ciolos (VIDEO)

B1 B1,
Sefa TVR, chemata sa dea explicatii in Parlament, dupa ce televiziunea a amanat difuzarea unui interviu cu Ciolos (VIDEO)

Irina Radu, sefa TVR, este chemata luni, la ora 14. 00, sa dea explicatii in Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor, dupa ce conducerea televiziunii a decis sa amane difuzarea unui interviu acordat. continuă pe B1

Sefa TVR va da explicatii in Parlament, dupa ce a refuzat sa difuzeze interviul cu Dacian Ciolos

Sefa TVR, Irina Radu, este audiata, luni, in Parlament, dupa ce a decis amanarea interviului acordat de premierul Dacian Ciolos postului public de televiziune, care trebuia sa fie difuzat in emisiunea Viata Satului.

Irina Radu da explicatii in Parlament, dupa ce a refuzat sa difuzeze interviul cu Dacian Ciolos. Gigel Stirbu (PNL): Care este rolul TVR, daca sefa institutiei cenzureaza aparitia premierului pe postul public?

La ora 14. 00, sefa TVR, Irina Radu, este audiata in Parlament, dupa ce a decis amanarea interviului acordat de premierul Dacian Ciolos postului public de televiziune, care trebuia sa fie difuzat in emisiunea Viata Satului.

Dragnea arde de grija romanilor care au donat pentru Cumintenia pamantului: Solicit ferm guvernului Ciolos sa dea explicatii!

Liviu Dragnea i-a cerut lui Dacian Ciolos sa dea explicatii in legatura cu achizitia operei de arta Cumintenia pamantului, pe motiv ca toti cei 100. 000 de donatori care au.

Guvernul sa dea explicatii privind campania de achizitie a &171;Cuminteniei Pamantului &187;

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a solicitat Guvernului sa ofere explicatii cu privire la modul in care a fost pregatita si desfasurata campania de achizitie a sculpturii lui Constantin Brancusi, Cumintenia Pamantului, potrivit unui comunicat de presa, trimis redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2168 seconds )