Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sefii Politiei Locale si DGASPC Sector 2, sanctionati pentru lipsa de reactie in cazul copilului ucis de maidanezi

B1 B1,
Sefii Politiei Locale si DGASPC Sector 2, sanctionati pentru lipsa de reactie in cazul copilului ucis de maidanezi

Sanctiunile in cazul copilului ucis de caini in Parcul Tei din Bucuresti continua. Dupa ce administratorul si paznicul terenului unde s-a petrecut tragedia au fost amendati, primarul Sectorului 2, Neculai. continuă pe B1

Cazul copilului ucis de maidanezi: Sefii Politiei Locale si DGASPC Sector 2, sanctionati/ Parchetul a deschis dosar penal

Seful Politiei Locale Sector 2, Aurel Dobrila, si directorul general al DGASPC, Isabela Hurjui, au fost sanctionati pentru lipsa de reactie in realizarea atributiilor, in cazul copilului omorat de caini, primarul Neculai Ontanu propunand Comisiei de Disciplina demiterea acestora, potrivit Mediafax.

Sefii Politiei Locale si DGASPC Sector 2, sanctionati in cazul copilului omorat de caini

Seful Politiei Locale Sector 2, Aurel Dobrila, si directorul general al DGASPC, Isabela Hurjui, au fost sanctionati pentru lipsa de reactie in realizarea atributiilor, in cazul copilului omorat de caini, primarul Neculai Ontanu propunand Comisiei de.

Directori din Primarie, sanctionati pentru lipsa de reactie

Directorul General al Politiei Locale si Directorul General al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2 au fost sanctionati cu propunerea de desfacere a contractelor de munca.

Ancheta. Sanctiuni in cazul copilului omorat de caini. Primarul Ontanu cere demiterea sefului Politiei Locale

Seful Politiei Locale Sector 2, Aurel Dobrila, si directorul general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Isabela Hurjui, au fost sanctionati pentru lipsa de reactie in realizarea atributiilor, in cazul copilului omorat de caini. Primarul Neculai Ontanu a propus Comisiei de Disciplina si demiterea acestora.

Sanctiuni in cazul copilului omorat de caini. Ponta: problema maidanezilor este grava. Primarul Ontanu cere demiterea sefului Politiei Locale

Seful Politiei Locale Sector 2, Aurel Dobrila, si directorul general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Isabela Hurjui, au fost sanctionati pentru lipsa de reactie in realizarea atributiilor, in cazul copilului omorat de caini. Primarul Neculai Ontanu a propus Comisiei de Disciplina si demiterea acestora. in acelasi timp, proprietarul si paznicul terenului pe care a fost omorat copilul au fost amendati de politie.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )