Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful ANAF: Nu a avut loc niciun control referitor la averea presedintelui Klaus Iohannis

B1 B1,
Seful ANAF: Nu a avut loc niciun control referitor la averea presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele ANAF, Bogdan-Nicolae Stan, a negatinformatia potrivit careia institutia pe care o conduce ar fi declansat un control pentru a stabili daca familia Iohannis a declarat la Fisc veniturile. continuă pe B1

ANAF: Nu a avut loc niciun control referitor la averea presedintelui Romaniei

Presedintele ANAF, Bogdan-Nicolae Stan, spune ca la nivelul Directiei Generale a Finantelor Publice Brasov pe raza careia se afla Administratia Judeteana a Finantelor Publice Sibiu) nu a avut loc niciun fel de control privind averea.

ANAF: Nu a avut loc niciun control referitor la averea presedintelui Romaniei

In contextul in care presa a relatat ca Fiscul verifica daca presedintele Klaus Iohannis si sotia sa au declarat sumele obtinute din meditatii pentru elevi in perioada 1990-2017, ANAF precizeaza ca nu a fost dispus niciun control referitor la averea presedintelui Romaniei.

Seful ANAF precizeaza ca institutia pe care o conduce nu a demarat niciun control referitor la averea presedintelui Romaniei

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Bogdan-Nicolae Stan, a negat informatiile potrivit carora institutia fiscala la conducerea careia se afla ar fi declansat un control pentru a stabili daca familia Iohannis a declarat la Fisc veniturile obtinute din meditatii.

Jandarmeria: Opt adunari publice din cele 35 care au avut loc duminica au fost autorizate, a fost data o singura amenda

Dintre cele 35 de adunari publice care au avut loc, duminica, in Capitala si in 34 de resedinte de judet, opt au fost autorizate, respectiv in Timisoara, Alba-Iulia, Sibiu, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Piatra Neamt si Pitesti, anunta Jandarmeria Romana, precizand ca, in cursul protestelor, a fost data o singura amenda.

Seful ANAF cere analizarea activitatii vamilor, dupa cresterea contrabandei cu tigari

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Bogdan - Nicolae Stan, a dispus efectuarea unei analize a activitatii din ultimul an a Directiei Generale a Vamilor si a directiilor regionale vamale, in vederea identificarii cauzelor care au dus la cresterea traficului ilicit cu tigarete.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )