Libnet.ro
UNICEF

20:00

Seful ANI: Votul pentru Diaconu - DISOLUTIA statului de drept, cu consecinte DRAMATICE.

România Liberă România Liberă,
Seful ANI: Votul pentru Diaconu - DISOLUTIA statului de drept, cu consecinte DRAMATICE.

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a acuzat in termeni duri votul prin care Senatul a refuzat sa puna in aplicare decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care senatorul PNL Mircea Diaconu era declarat incompatibil si trebuia sa-si piarda mandatul. Asistam la un vot in Senatul Romaniei care nu respecta o decizie a Inaltei Curti. As putea sa definesc acest lucru ca o disolutie a statului de drept si separatiei puterilor in stat. Consecintele . continuă pe România Liberă

Senatul a decis: Mircea Diaconu RAMANE SENATOR pana la incetarea mandatului. ...

UPDATE 2: Presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a acuzat in termeni duri votul prin care Senatul a refuzat sa puna in aplicare decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care senatorul PNL Mircea Diaconu era declarat incompatibil si trebuia sa-si piarda mandatul. Seful ANI: Votul pentru Diaconu - DISOLUTIA statului de drept, cu consecinte DRAMATICE _ _ _ _ UPDATE 1: Senatorul PNL Mircea Diaconu a declarat, marti, dupa votul prin care a fost respinsa .

Peres (PDL): Votul pentru Diaconu afecteaza credibilitatea Senatului.

Senatorul PDL Alexandru Peres, a sustinut, marti, ca votul negativ al Senatului privind constatarea incetarii mandatului de senator al liberalului Mircea Diaconu va determina probleme in cadrul MCV si va afecta credibilitatea acestei camere legislative, potrivit Mediafax. A fost un vot al Senatului de respingere a acestei propuneri de a respecta legea. A fost un vot la limita. Un numar de 32 de senatori au fost impotriva deciziei de a-l revoca pe domnul senator Diaconu. Fiind majoritate, .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )