Libnet.ro
UNICEF

17:00

Seful biroului de Ordine Publica din Falticeni, retinut de DNA pentru trafic de influenta

România Liberă România Liberă,
Seful biroului de Ordine Publica din Falticeni, retinut de DNA pentru trafic de influenta

Vasile Cristinel Miron, seful Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Falticeni, a fost retinut de DNA Suceava, sub acuzatia de trafic de influenta. continuă pe România Liberă

Seful biroului de Ordine Publica din Falticeni, in arest la domiciliu, pentru trafic de influenta

Vasile Cristinel Miron, seful Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Falticeni, a fost retinut de DNA Suceava, sub acuzatia de trafic de influenta.

Seful Biroului de Ordine Publica de la Politia Falticeni a fost retinut pentru ca a incercat sa scape un sofer beat de dosar penal

Comisarul sef Cristinel Miron a primit 500 de euro de la un sofer prins baut in trafic, urmand ca politistul sa intervina pe langa cei de la Serviciului de Medicina Legala, pentru ca alcoolemia sa fie sub limita legala.

Vasile Miron, sef Birou Ordine Publica la Politia Falticeni, retinut

Vasile Cristinel Miron, sef al Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Falticeni, a fost retinut de procurorii DNA Suceava si acuzat de savarsirea infractiunii de trafic de influenta, potrivit unui comunicat de presa.

Emanoil Bocean, seful politiei Sector 1 din Capitala, vizat intr-un dosar de luare de mita de catre DNA Ploiesti

Perchezitii ale Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti la biroul si locuinta lui Emanoil Bocean, seful politiei Sectorului 1 din Capitala, arata B1 TV. Bocean, zis Luki, fostul cosilier al fostului.

Procurorii DNA au descins la Politia municipiului Falticeni. Seful biroului de Ordine Publica este vizat de ancheta procurorilor anticoruptie

Procurorii DNA Suceava fac in aceasta seara doua perchezitii la sediul Politiei municipiului Falticeni si la locuinta unui ofiter de politie ce este suspectat de comiterea unor infractiuni de coruptie.

Emanoil Bocean, seful politiei Sector 1 din Capitala, vizat intr-un dosar de luare de mita de catre DNA Ploiesti (VIDEO)

Procurorii DNA Ploiesti au descins la biroul sefului Politiei Locale Sector 1, Emanoil Bocean, intr-un dosar in care exista suspiciuni de luare de mita. Dupa ce se vor finaliza perchezitiile, Emanoil Bo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )