Libnet.ro
UNICEF

12:30

Seful CJ Buzau il astepta pe Mos Nicolae, dar au venit mascatii: Bigiu, audiat la DNA dupa ce ar fi luat mita 50.000 de euro

B1 B1,
Seful CJ Buzau il astepta pe Mos Nicolae, dar au venit mascatii: Bigiu, audiat la DNA dupa ce ar fi luat mita 50.000 de euro

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Marian Cristinel Bigiu, a fost adus in Capitala la DNA pentru audieri, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita de la un om de afaceri, pentru ca firma. continuă pe B1

Cadourile de Mos Nicolae sunt in reducerile eMAG: Cele mai bune oferte de care sa profiti

Traditional, Mos Nicolae vine pe 6 decembrie. Daca nu te-ai decis deja ce cumperi, avem o lista cu reducerile de la eMAG de care sa profiti inainte sa daruiestiprimul cadou din decembrie. Reducerile eMAG sunt valabile in perioada 3 8 decembrie 2014, timp suficient sa cumperi ceva de Mos Nicolae. Magazinul sustine ca ofera reduceri de pana la 20% la telefoane, tabletele iPad de la Apple pornesc de la 1. 000 de lei, iar accesoriile precum carcasele au reduceri de [].

FOTO Cadoul primarului Timisoarei de Mos Nicolae: Noua linie de tramvai pe strada Stefan cel Mare, realizata pe fonduri UE

In Ajun de Mos Nicolae, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a inaugurat noua linie de tramvai de pe strada Stefan cel Mare, realizat pe fonduri europene.

Mos Nicolae vine la Teatrul de pe Lipscani

Teatrul de pe Lipscani realizeaza, cu ocazia sfintei sarbatori a Sfantului Nicolae, spectacolul Mos Nicolae vine la Teatrul de pe Lipscani, un spectacol ghidus pentru copiii cuminti. Astfel, in datele de 6.

Festival dedicat lui Mos Nicolae, la Techirghiol. Mosul vine pe apa, la bordul unui velier

Techirghiolul are din acest an un festival dedicat lui Mos Nicolae. Sfantul preferat al copiilor va sosi pe apa, la bordul unui velier, pe lacul Techirghiol.

Mos Nicolae inseamna 106 ani pentru un batran din Maramures. Nu a luat niciun medicament in viata lui si e perfect sanatos

Mos Nicolae inseamna pentru un batran din localitatea maramureseana Cornesti implinirea unei frumoase varste. La data de 6 decembrie 2014 Mihai Ivanciuc din Cornesti implineste nici mai mult, nici mai putin decat 106 ani.

FOTO Milioane de luminite au acaparat centrul istoric. Mos Nicolae, asteptat cu colinde, turta dulce sau vin fiert

Bistrita s-a pregatit de sarbatoare. Milioane de luminite au acaprat centrul istoric al municipiului, iar Mos Nicolae este asteptat cu colinde, turta dulce sau vin fiert. Pana de Anul Nou centrul municipiului gazduieste un targ de Craciun, dar si colindatori, care-i vor incanta pe bistriteni seara de seara.

STUDIU: Romanii aloca aproape 300 de lei pentru cadouri de Mos Nicolae

Bugetul romanilor alocat in acest an pentru achizitionarea cadourilor pe care le aduce Mos Nicolae va fi de 294 lei, similar cu cel de anul trecut 290 lei), iar dulciurile si jucariile vor fi cele mai intalnite daruri in ghetute.

Gabriela Cristea, mai nerabdatoare ca un copil! Iata cum il asteapta pe Mos Nicolae

Gabriela Cristea pare sa se numere printre cele mai nerabdatoare vedete atunci cand vine vorba despre venirea lui Mos Nicolae din aceasta noapte. S-a pregatit deja temeinic! Iata cum isi asteapta cadourile!.

FOTO PROTESTE Mos Nicolae vine cu salarii restante pentru asistentii persoanelor cu handicap si asistentii maternali

Mos Nicolae vine in judetul Maramures cu salarii restante pentru asistentii persoanelor cu handicap, dar si pentru asistentii maternali. Tocmai din aceasta cauza, aceste doua categorii au decis sa iasa in strada pentru a-si striga nemultumirile, in speranta ca cinieva ii va auzi.

FOTO VIDEO PROTESTE Mos Nicolae vine cu salarii restante pentru asistentii persoanelor cu handicap si asistentii maternali

Mos Nicolae vine in judetul Maramures cu salarii restante pentru asistentii persoanelor cu handicap, dar si pentru asistentii maternali. Tocmai din aceasta cauza, aceste doua categorii au decis sa iasa in strada pentru a-si striga nemultumirile, in speranta ca cinieva ii va auzi.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )